Povezane vesti

Miško Ražnatović ponovo šokirao Srbiju! Ovoga puta je tema Željko Obradović! Kako će Grobari reagovati nakon ovih reči…

Miško Ražnatović ponovo šokirao Srbiju! Ovoga puta je tema Željko Obradović! Kako će Grobari reagovati nakon ovih reči…

Kurir pre 4 sati
Poznati košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović bio je gost u emisiji kod "Popa i Milana" i tom prilikom govorio o raznim temama. On se dotakao i "čuvenog" tvita kada je prozvao tada još uvek aktuelnog trenera Partizana, Željka Obradovića: - Dolazi… »
Ražnatović i tvit o Obradoviću: Uopšte nisam očekivao…

Ražnatović i tvit o Obradoviću: Uopšte nisam očekivao…

Sport klub pre 9 sati
U trenutku kada je Partizan bio u veoma lošoj seriji rezultata, košarkašku javnost u Srbiji obišla je jedna objava na društvenoj mreži X. Agent Miodrag Ražnatović je na svom profilu aludirao na izjavu trenera Željka Obradovića, koji je bio šokiran… »
Za koga navija Miško Ražnatović? Konačno je rešio ovu dilemu i mnoge je iznenadio

Za koga navija Miško Ražnatović? Konačno je rešio ovu dilemu i mnoge je iznenadio

Mondo pre 13 sati
Poznati košarkaški agent Miško Ražnatović prisutan je oko tridesetak godina na javnoj sceni, posluje sa najvećim svetskim klubovima, ali ipak najviše sa Crvenom zvezdom i Partizan. Neretko se dešavalo da ga navijači jednog kluba optužuju da navija za… »
Miško Ražnatović konačno otkrio za koji fudbalski klub u Srbiji navija!

Miško Ražnatović konačno otkrio za koji fudbalski klub u Srbiji navija!

Telegraf pre 15 sati
Najmoćniji srpski agent, Miško Ražnatović, bio je gost u podkastu Indirektno kod Milana Kalinića i Predraga Popovića Popa, gde je pričao o mnogim temama. Otkrio je Miško Ražnatović neke neverovatne informacije po prvi put, nabrojao je desetak imena koja… »
Miško Ražnatović – otkrio kojim je rečima Zoran Savić odbio Filipa Petruševa: Partizanu nuđeni Tajson Karter, Mekinli Rajt…

Miško Ražnatović – otkrio kojim je rečima Zoran Savić odbio Filipa Petruševa: Partizanu nuđeni Tajson Karter, Mekinli Rajt…

Danas pre 16 sati
Košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović gostovao je u podkastu Super indirektno kod Popa i Milana, a tamo je govorio o brojnim košarkaškim temama. U jednom trenutku se dotakao i Košarkaškog kluba Partizan i pojačanja koja im je predložio, a koje oni nisu… »
Ražnatović: "ŽOC nije hteo Lovernja, nudio sam Petruševa - nisam znao da nije obavešten o Osetkovskom"

Ražnatović: "ŽOC nije hteo Lovernja, nudio sam Petruševa - nisam znao da nije obavešten o Osetkovskom"

B92 pre 16 sati
Jedan od najuticajnijih košarkaških agenata u Evropi Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Indirektno" na TV Una, gde je govorio o brojnim temama, uključujući i saradnju sa Partizanom kroz različite periode. Tokom razgovora osvrnuo se na igrače koje je… »
Miško Ražnatović šokirao sve: Lesor hteo u Zvezdu, a potpisao za Partizan!?

Miško Ražnatović šokirao sve: Lesor hteo u Zvezdu, a potpisao za Partizan!?

Hot sport pre 18 sati
Videćemo hoće li se francuski centar oglasiti nakon ovoga! Miško Ražnatović je tokom gostovanja na TV Una u podkastu ‘Super Indirektno’ ispričao jednu priču koja je zapalila mreže. Naime, Matijas Lesor je GREŠKOM otišao u Humsku, a ne na Mali Kalemegdan… »
Miško se oglasio o slučaju Željko Obradović: "Udario sam se rukom po glavi zbog toga"

Miško se oglasio o slučaju Željko Obradović: "Udario sam se rukom po glavi zbog toga"

Mondo pre 17 sati
Poznati agent Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Indirektno sa Milanom i Popom" na Una TV tokom koje se dotakao igrača koje je nudio Partizanu, prekida saradnje sa Matijasom Lesorom i Vasilijem Micićem, dok je takođe imao i anegdote vezane za Željka… »
Zbog njega se raspao Partizan! Poznati košarkaški menadžer otkrio ko je kriv za sunovrat u Humskoj

Zbog njega se raspao Partizan! Poznati košarkaški menadžer otkrio ko je kriv za sunovrat u Humskoj

Večernje novosti pre 18 sati
Miško Ražnatović demantovao je tvrdnju da je u lošim odnosima sa Željkom Obradovićem, što se moglo zaključiti nakon što ga je "peckao" na društvenim mrežama zbog tirade o mobilnom telefonu u svlačionici. FOTO: Arhiva novosti - Ne, to nije tačno - rekao… »
Kakvo otkriće: Matijas Lesor hteo pre da dođe u Zvezdu, nego u Partizan! I to za manje novca...

Kakvo otkriće: Matijas Lesor hteo pre da dođe u Zvezdu, nego u Partizan! I to za manje novca...

Kurir pre 18 sati
Miško Ražnatović je izneo veliki broj zanimljivih detalja iz karijere agenta prilikom gostovanja u emisiji "Super indirektno kod Popa i Milana". On se osvrnuo se i na epizodu iz karijere Matijasa Lesora, koga je zastupao u jednoj fazi karijere. Tom… »
Miško Ražnatović je zbog ovoga otpustio Lesora: "Rekao sam Partizan, a mislio sam Zvezda"

Miško Ražnatović je zbog ovoga otpustio Lesora: "Rekao sam Partizan, a mislio sam Zvezda"

Mondo pre 18 sati
Poznati košarkaški agent Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Indirektno kod Milana i Popa" na Una TV u kojoj se dotakao brojnih tema u vezi sa domaćom košarkom, a između ostalog ispričao je i interesantnu anegdotu o tome kako je Matijas Lesor završio… »
Lesor hteo u Zvezdu pre nego u Partizan?! Ražnatović otkrio šokantne detalje

Lesor hteo u Zvezdu pre nego u Partizan?! Ražnatović otkrio šokantne detalje

B92 pre 19 sati
Jedan od najuticajnijih košarkaških agenata u Evropi, Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Indirektno" kod Popa i Milana, gde je govorio o različitim temama iz sveta košarke. Između ostalog, osvrnuo se i na epizodu iz karijere Matijasa Lesora. Na… »
Sve se trese zbog reči Miška Ražnatovića: "Partizan je odbio 6 mojih igrača" Problem je bio sistem Željka Obradovića...

Sve se trese zbog reči Miška Ražnatovića: "Partizan je odbio 6 mojih igrača" Problem je bio sistem Željka Obradovića...

Kurir pre 19 sati
Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović otkrio je u emisiji “Super Indirektno kod Milana i Popa” da je KK Partizan odbio čak šest igrača koje je predložio klubu, iako su svi imali kvalitet koji bi mogao da doprinese timu. Ražnatović je naveo da su… »
Ražnatović: Partizanu nuđeni Petrušev, Lovernj, Francisko, Moneke

Ražnatović: Partizanu nuđeni Petrušev, Lovernj, Francisko, Moneke

Sport klub pre 20 sati
Košarkaški agent Miodrag Ražnatović govorio je o brojnim slučajevima vezanim za svoj posao tokom prethodnih godina, a mnogo pažnje je privukla i njegova turbulentna saradnja sa Košarkaškim klubom Partizan. Na leto 2023. godine saradnja Ražnatovića i… »
"Ja većeg Partizanovca od njega ne znam"! Miško Ražnatović otkrio koga je sve nudio crno-belima, a šta su oni uradili

"Ja većeg Partizanovca od njega ne znam"! Miško Ražnatović otkrio koga je sve nudio crno-belima, a šta su oni uradili

Večernje novosti pre 21 sat
JEDAN od najboljih košarkaških menadžera u Evropi Miško Ražnatović detaljno je govorio o svom odnosu sa Partizanom, sa kojim je prethodnih godina blisko sarađivao. FOTO: N. Paraušić On je gostujući na TV Una u emisiji "Super Indirektno kod Milana i Popa"… »
"Pomirio sam se sa Željkom Obradovićem u Dudinoj kući": 10 godina nisu pričali, jedan poziv promenio sve

"Pomirio sam se sa Željkom Obradovićem u Dudinoj kući": 10 godina nisu pričali, jedan poziv promenio sve

Mondo pre 1 dan
Miško Ražnatović demantovao je tvrdnju da je u lošim odnosima sa Željkom Obradovićem, što se moglo zaključiti nakon što ga je "peckao" na društvenim mrežama zbog tirade o mobilnom telefonu u svlačionici. "Ne, to nije tačno", rekao je Ražnatović gostujući… »

Vesti dana »