Povezane vesti

"Stavio je onaj emotikon sa dve ruke": Miška još boli šta je Vasa pričao o njemu

"Stavio je onaj emotikon sa dve ruke": Miška još boli šta je Vasa pričao o njemu

Mondo pre 8 sati
Sportski menadžer Miško Ražnatović (59) otkrio je kako je došlo do rastanka sa srpskim reprezentativcem Vasilijem Micićem (32). Rođeni Kraljevčanin i jedan od najpoznatijih igrača u Evropi javno je kritikovao saradnju sa Ražnatovićem, a sada je druga… »
Ražnatović o Miciću: "Njemu sam se najviše posvetio, a dobio najneprijatniji komentar"

Ražnatović o Miciću: "Njemu sam se najviše posvetio, a dobio najneprijatniji komentar"

B92 pre 10 sati
Košarkaški agent Miško Ražnatović bio je gost emisije "Super indirektno kod Popa i Milana", gde je govorio o brojnim temama iz košarke, uključujući i odnos sa jednim od svojih bivših klijenata - Vasilijem Micićem. Ražnatović je istakao da je veliki deo… »
Miško o ružnoj epizodi sa Micićem: "Najviše sam mu se posvetio, a dobio najnegativniji komentar"

Miško o ružnoj epizodi sa Micićem: "Najviše sam mu se posvetio, a dobio najnegativniji komentar"

Sportske.net pre 11 sati
Jedan od poznatnijih košarkaških agenta Miško Ražnatović obelodanio je odnos sa aktuelnim plejmejkerom Hapoela Vasilijem Micićem, naglašavajući da se njemu ubedljivo najviše posvetio od svih igrača sa kojima je sarađivao, a da je zauzvrat dobio… »
"Zalizani ovo, zalizani ono..." Ražnatović otvorio dušu o krahu sa Micićem: Najneprijatniji komentar sam dobio od njega!

"Zalizani ovo, zalizani ono..." Ražnatović otvorio dušu o krahu sa Micićem: Najneprijatniji komentar sam dobio od njega!

Kurir pre 12 sati
Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović otvoreno je govorio o tome kako se s vremenom promenio njegov odnos s Vasilijem Micićem i kako je došlo do prekida saradnje posle više od jedne decenije. Ražnatović je priznao da su Micićeve javne kritike bile… »

Vesti dana »