Povezane vesti
Vozaču stigao račun od skoro 140.000 evra na ime putarine
Vesti online pre 5 sati
Početkom 2026. godine Island je uveo novi sistem naplate putarine za sva vozila, koji se izračunava na osnovu pređene udaljenosti. Vlasnici automobila, na primer, moraju platiti ekvivalent od nekoliko centi za svaki pređeni kilometar – za teža vozila to… »
Kada sistem pogreši: Za mesec dana "prešao" skoro milion kilometara i vozio brže od zvuka!
B92 pre 8 sati
Vozaču autobusa stigao račun za putarinu u iznosu 138.000 evra. Početkom 2026. godine Island je uveo novi sistem naplate putarine za sva vozila, koji se izračunava na osnovu pređene udaljenosti. Vlasnici automobila, na primer, moraju platiti ekvivalent… »
Vozaču stigao račun od 16 miliona dinara - sistem putarina u haosu!
Telegraf pre 10 sati
Početkom 2026. godine Island je uveo novi model naplate putarina zasnovan na pređenoj kilometraži, koji važi za sva vozila. Iznos se obračunava po kilometru - lični automobili plaćaju nekoliko centi, dok je tarifa viša za teža vozila, a naplata stiže… »
Uveli novi način naplate putarine, a onda su počeli da stižu računi: "Ispalo je da sam prešao milion kilometara za mesec dana…
Blic pre 12 sati
Od početka 2026. godine, Island je implementirao novi sistem naplate putarine baziran na pređenom broju kilometara. Vozač autobusa Bragason iz Egilsstadira dobio je račun koji ukazuje na pređenih 999.691 kilometar za jedan mesec. "Prvo sam mislio da mi… »
Vesti dana »
Direktor bolnice u Čačku se obratio zbog smrti devojčice: "Dva anesteziologa i kardiologa su odmah upućena u salu"
Mondo pre 36 minutajoš 66 povezanih
Transparentnost: Srbija najgora u regionu po borbi protiv korupcije
In medija pre 3 satajoš 33 povezane
Sud u Hagu pustio na privremenu slobodu Smakaja i Fazljijua, optužene za ometanje tog suda
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih