Povezane vesti
Ceca priznala da je prvi put sanjala Arkana: Slomila se na komade zbog onoga što je pevačica uradila
Mondo 10.02.2026
Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o tome da joj se pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan retko pojavljuje u snovima, a onda se u njenoj emisiji dogodio trenutak koji je u njoj probudio snažen emocije. U momentu kada je Andreana zapevala pesmu… »
"Noćas sam sanjala svog supruga" Ceca se slomila na komade nakon što je čula ovu pesmu - i ti pevaš...
Kurir 10.02.2026
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod pevačice Naime, Andreana je u jednom momentu zapevala pesmu "Oprosti mi… »
Ceca čula ovu pesmu i ostala u neverici: "Noćas sam sanjala svog supruga i ti sad ovo pevaš..."
Telegraf 10.02.2026
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod muzičke zvezde. Naime, ona je u svojoj novoj emisiji koja će se emitovati… »
Vesti dana »
Ovo je ubijeni muškarac (35) iz Zrenjanina: Ivan Vijoglavin nestao 3. januara, majka ga očajnički tražila sve dok telo nije isplivalo iz Tise pre 7 dana! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane
Vučić: Nema potvrde za licencu NIS-ove rafinerije, teška situacija
Beta pre 4 minutajoš 169 povezanih
SAD: "Nećemo stati. Završićemo ovo"; Sledi "najveći udar do sada" FOTO
B92 pre 29 minutajoš 32 povezane
Fond PIO objavio rang-liste za besplatnu rehabilitaciju penzionera u banjama
NIN pre 1 satjoš 23 povezane
(Foto) Fudbaler Galatasaraja nasmejan posle horor povrede: Oglasio se nakon operacije
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih