Povezane vesti

Ceca priznala da je prvi put sanjala Arkana: Slomila se na komade zbog onoga što je pevačica uradila

Ceca priznala da je prvi put sanjala Arkana: Slomila se na komade zbog onoga što je pevačica uradila

Mondo pre 2 sata
Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o tome da joj se pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan retko pojavljuje u snovima, a onda se u njenoj emisiji dogodio trenutak koji je u njoj probudio snažen emocije. U momentu kada je Andreana zapevala pesmu… »
"Noćas sam sanjala svog supruga" Ceca se slomila na komade nakon što je čula ovu pesmu - i ti pevaš...

"Noćas sam sanjala svog supruga" Ceca se slomila na komade nakon što je čula ovu pesmu - i ti pevaš...

Kurir pre 3 sata
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod pevačice Naime, Andreana je u jednom momentu zapevala pesmu "Oprosti mi… »
Ceca čula ovu pesmu i ostala u neverici: "Noćas sam sanjala svog supruga i ti sad ovo pevaš..."

Ceca čula ovu pesmu i ostala u neverici: "Noćas sam sanjala svog supruga i ti sad ovo pevaš..."

Telegraf pre 4 sati
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod muzičke zvezde. Naime, ona je u svojoj novoj emisiji koja će se emitovati… »

Vesti dana »