Povezane vesti
Ceca priznala da je prvi put sanjala Arkana: Slomila se na komade zbog onoga što je pevačica uradila
Mondo 10.02.2026
Ceca Ražnatović otvoreno je govorila o tome da joj se pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan retko pojavljuje u snovima, a onda se u njenoj emisiji dogodio trenutak koji je u njoj probudio snažen emocije. U momentu kada je Andreana zapevala pesmu… »
"Noćas sam sanjala svog supruga" Ceca se slomila na komade nakon što je čula ovu pesmu - i ti pevaš...
Kurir 10.02.2026
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod pevačice Naime, Andreana je u jednom momentu zapevala pesmu "Oprosti mi… »
Ceca čula ovu pesmu i ostala u neverici: "Noćas sam sanjala svog supruga i ti sad ovo pevaš..."
Telegraf 10.02.2026
Ceca Ražnatović priznala je da joj se ne dešava često da joj u snove dolazi pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, ali ono što joj se sada dogodilo izazvalo je posebnu emociju kod muzičke zvezde. Naime, ona je u svojoj novoj emisiji koja će se emitovati… »
Vesti dana »
Danas toplo i nestabilno, lokalno mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zapadne Srbije pre 13 minutajoš 20 povezanih
Potpuni haos na parketu: Vembanjama izbačen posle brutalnog udarca u vrat – Rid završio na podu!
Hot sport pre 8 minutajoš 20 povezanih
Kraj! "Potpuno neprihvatljivo, hvala na pažnji" Tramp "upravo pročitao odgovor takozvanih iranskih 'predstavnika'" na američki predlog za kraj rata, šta sledi?
Kurir pre 39 minutajoš 14 povezanih
Kod Francuza koji je boravio na kruzeru uočeni simptomi hantavirusa: Po sletanju odmah smešten u karantin
Mondo pre 8 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Na prilazima većim gradovima saobraćaj je pojačan na početku radne sedmice
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih