Povezane vesti

Striptiz na rođendanu Teodore Džehverović: Isplivali snimci sa privatne proslave, a nju niko nije očekivao

Striptiz na rođendanu Teodore Džehverović: Isplivali snimci sa privatne proslave, a nju niko nije očekivao

Mondo pre 9 sati
Mlada pevačica Teodora Džehverović danas, 10. februara, proslavlja 29. rođendan, a slavlje je započela i pre zvaničnog datuma. Pevačica je rođendansku žurku organizovala dve večeri ranije, u krugu najbližih prijatelja i saradnika. Među zvanicama su se… »
"Dao si mi više nego što sam tražila" Teodora Džehverović napravila veliku žurku za rođendan, a njena objava raznežila

"Dao si mi više nego što sam tražila" Teodora Džehverović napravila veliku žurku za rođendan, a njena objava raznežila

Blic pre 15 sati
Slavlje je održano dva dana pre zvaničnog datuma, okupivši mnoge prijatelje i kolege. Teodora je izrazila želju za zdravljem, ističući zahvalnost za sve što ima. Pevačica Teodora Džehverović danas slavi 29. rođendan. Iako čestitke pristižu sa svih… »
Teodora Džehverović uz striptiz slavila 29. rođendan, pa objavila jedinu želju koju ima: "Bože..."

Teodora Džehverović uz striptiz slavila 29. rođendan, pa objavila jedinu želju koju ima: "Bože..."

Telegraf pre 21 sat
Teodora Džehverović napunila je danas, 10. februara, 29 godina. Ona je rođendansku žurku organizovala dve noći pre, a istoj su prisustvovali najbliži prijatelji i saradnici, mlada muzička zvezda Anđela Ignjatović Breskvica, članovi grupe In Vivo, Nući i… »

Vesti dana »