Povezane vesti
"U prvim redovima želim da vidim one kojima srce puca": Senidah će na koncertu uraditi posebnu stvar za fanove
Mondo pre 0 minuta
Pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah, održaće veliki solistički koncert "U meni je sunce" u Sava Centru 22. maja 2026, koji će, kako je više puta istakla, prevazići klasičan muzički format. Sada je održana i press konferencija povodom… »
„Više volim da vidim fanove U prvom redu” (video, foto) senida nikad oštrija: „Kolege neka same kupe kartu”, pa se dotakla…
Dnevnik pre 39 minuta
„Dođite da sa mnom osetite Sunce”, rekla je regionalna muzička zvezda Senidah na današnjoj pres konferenciji upriličenoj u Sava centru u kojem će ova pevačica imati dva velika solistička koncerta. Prvi, zakazan za 22. maj, već je rasprodat, dok je zbog… »
"Ne treba da sudimo nikome što se tiče jedne osobe" Senidah komentarisala Milicu Todorović, pa pomenula Zdravka Čolića: "To su…
Blic pre 6 sati
Komentarisala je nedavne događaje, uključujući bombaški napad na kuću Zdravka Čolića Nije otkrila da li je kontaktirala koleginicu Lepu Brenu Popularna pevačica Senidah, najavila je svoj veliki koncert 22. maja u Sava centru, a tom prilikom progovorila… »
"Ne trebamo nikom da sudimo" Senida stala na stranu Milice Todorović, a ovako je reagovala na bombaški napad na Čolinu kuću
Kurir pre 6 sati
Senida Hajdarpašić 22. maja održaće koncert u Beogradu u Sava centru i tim povodom organizovala je druženje s medijima. Na početku ona je rekla da bi pre u prvom redu da vidi svoje fanove nego kolege. - Ja sam otvorila ovaj prvi red za fanove. Kad sam na… »
Bacali joj brushaltere na binu, a žena pala u nesvest: Senidah nam otkrila scenu s nastupa koja je ostavila bez teksta
Mondo pre 6 sati
Jedna od omiljenih pevačica domaće javne scene svakako je pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah. U karijeri je sarađivala s Bubom i Jalom, Lepom Brenom, Dinom Merlinom... Nataša Bekvalac je nedavno izjavila da je upravo ona pevačica s kojom… »
U meni je sunce: Senida će se na proleće muzički družiti sa beogradskom publikom (foto)
Večernje novosti pre 6 sati
REGIONALNA muzička zvezda Senida Hajdarpašić zapevaće beogradskoj publici 22. i 23. maja u Plavoj dvorani Sava centra na koncertu pod simboličnim nazivom "U meni je sunce". Foto: Novosti Kako je istakla, muzička zvezda će publici u Beogradi, te dve… »
Senidah progovorila o haosu oko Milice Todorović, spomenula i bombu na Čolinu kuću: "Žene treba zaštititi"
Telegraf pre 5 sati
Pevačica Senidah dala je svoj komentar o aktuelnim dešavanjima na estradi, porođaju Milice Todorović, otmici Daniela Kajmakoskog i bacanju bombe na kuću Zdravka Čolića. Naime, ona je organizovala konferenciju povodom koncerata koji je zakazala u… »
Senidah najavila intimni spektakl: O dva koncerta u Sava Centru, Lepoj Breni, Dinu Merlinu...
Telegraf pre 5 sati
Video: Senidah o dva koncerta u Sava Centru, Lepoj Breni, Dinu Merlinu... U prestižnoj „Plavoj dvorani“ Sava Centra, mestu koje decenijama baštini nastupe najvećih svetskih i regionalnih umetnika, balkanska muzička zvezda Senidah održala je konferenciju… »
To su stvari kojima se bave nadležni: Senida progovorila o problemima koji su se desili Milici Todorović i Zdravku Čoliću…
Večernje novosti pre 6 sati
REGIONALNA muzička zvezda Senida Hajdarpašić održaće velike solističke koncerte 22. i 23. maja ove godine u Sava Centru, a sada je na press konferenciji ujedno govorila i o aktuelnim temama. Foto: Novosti Senida se dotakla i aktuelnih tema, bombe koja je… »
(Video, foto) Za nekoliko dana rasprodala sve karte, pa zakazala drugi koncert! Senidah najavila još jedan datum za Sava…
Dnevnik pre 7 sati
Regionalna muzička zvezda Senidah imaće svoj prvi koncert u Sava Centru 22. maja i za samo nekoliko dana rasprodala je celu Plavu dvoranu, a na današnjoj konferenciji za medije upriličenoj u Beogradu, pevačica je ekskluzivno najavila da su u prodaju… »
"To su stvari za policiju, treba zaštititi žene": Senidah o skandalu Milice Todorović sa oženjenim, spomenula i Čolu
Mondo pre 7 sati
Pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah, održaće veliki solistički koncert 22. maja 2026. u Sava Centru, a sada je na press konferenciji ujedno govorila i o aktuelnim temama. Pevačica je istakla da na svom koncertu u prvom redu želi fanove, dok… »
Senidah se izula odmah nakon koferencije: Uslikali smo hit scenu, pevačica bosonoga izlazi iz Sava Centra
Mondo pre 7 sati
Pevačica Senida Hajdarpašić poznatija kao Senidah, održaće veliki solistički koncert "U meni je sunce" u Sava Centru 22. maja 2026, a tim povodom organizovana je i press konferencija. Senidah je na početku "udarila" na kolege objasnivši zašto prve redove… »
Vesti dana »
Čačani ponovo ispred bolnice zbog smrti devojčice: Direktor kaže - ako postoji propust, onaj ko je kriv će odgovarati
N1 Info pre 1 satjoš 65 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 7 satijoš 27 povezanih