Povezane vesti
Vučić: U Minhenu se sastajem sa najvišim predstavnicima EU i kineskim ministrom
RTS pre 7 sati
U Minhenu će od 13. do 15. februara biti održana Bezbednosna konferencija. Predsednik Aleksandar Vučić poručuje da će imati sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije, kao i sa kineskim šefom diplomatije Vang Jijem i predstavnicima velikog broja… »
"Što bi rekli naši protivnici, baš smo izolovani", Vučić: Sastaću se sa Makronom ili u Indiji ili u Minhenu (video)
Blic pre 8 sati
Vučić je istakao važnost međunarodnih odnosa Srbije i odbacio tvrdnje o izolovanosti Najavio je odlazak u Indiju, Kinu, Ankaru, Minhen, i Kazahstan "Imaću sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije, sa kineskim ministrom spoljnih poslova, pa sa… »
Vučić u petak i subotu u Minhenu na sastancima sa predstavnicima EU
Radio 021 pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu, da će se u petak i subotu, u Minhenu sastati sa predstavnicima Evropske unije. "U petak i subotu bićemo u Minhenu, biću ja i imaću sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije i… »
Vučić: Izvoz 15 do 30 miliona boca godišnje u Kinu bio bi spas za domaće vinarstvo, za nižu cenu flaša potrebna i niža cena…
Danas pre 10 sati
Preduzetnicima koji se bave proizvodnjom vina, piva i jakih alkoholnih pića danas su u Beogradu uručena rešenja o dodeli bespovratnih podsticaja. Štandove proizvođača u Ložionici obišao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i uručio 27 rešenja o… »
Uručeno 27 rešenja o državnim podsticajima za proizvodnju vina, piva i jakih alkoholnih pića
Biznis.rs pre 10 sati
Maksimalni iznos subvencije 10 miliona dinara. Preduzetnicima koji se bave proizvodnjom vina, piva i jakih alkoholnih pića u Beogradu su uručena rešenja o dodeli bespovratnih podsticaja. Štandove proizvođača u Ložionici obišao je predsednik Srbije… »
Vučić o "studentskom pokretu": Doživljavaju mržnju onih koji bi da dođu na vlast
Insajder pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, izjavio da su mladi ljudi žestoko napdnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da je "na… »
Vučić: U Minhenu se sastajem sa najvišim predstavnicima EU i kineskim ministrom
Euronews pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u Minhenu, gde će od 13. do 15. februara biti održana Bezbednosna konferencija, imati sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije, kao i sa ministrom spoljnih poslova Kine Vang Jiem i… »
Vučić najavio da u petak ide u Minhen gde će imati sastanke sa predstavnicima EU
Serbian News Media pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu, da će se u petak i subotu, u Minhenu sastati sa predstavnicima Evropske unije. „U petak i subotu bićemo u Minhenu, biću ja i imaću sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije i… »
Vučić najavio da će u petak u Minhenu imati sastanke sa predstavnicima EU
Nedeljnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu, da će se u petak i subotu, u Minhenu sastati sa predstavnicima Evropske unije. „U petak i subotu bićemo u Minhenu, biću ja i imaću sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije i… »
Predsednik Vučić najavio da u petak ide u Minhen gde će imati sastanke sa predstavnicima EU
Danas pre 12 sati
Vučić najavio da u petak ide u Minhen gde će imati sastanke sa predstavnicima EU
NIN pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu, da će se u petak i subotu, u Minhenu sastati sa predstavnicima Evropske unije. "U petak i subotu bićemo u Minhenu, biću ja i imaću sastanke sa najvišim predstavnicima Evropske unije i… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 46 minutajoš 5 povezanih
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca Kos o intimi sa Čedom: "Devojke mu prilaze da ga grle i ljube, to me nervira! Prelaze granicu"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana