Povezane vesti

Vučić o studentskom pokretu: "Na strani sam tih mladih ljudi"

Vučić o studentskom pokretu: "Na strani sam tih mladih ljudi"

Radio 021 pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, komentarišući navodno menjanje mišljenja javnosti o studentskom pokretu, poručio je da se "oni konačno bave politikom", kao i da je "na strani tih mladih ljudi". Po njegovim rečima, studenti su "žestoko napadnuti", jer… »
Vučić: Studenti se konačno bave politikom, napadaju ih zato što neće da drugi vladaju umesto njih

Vučić: Studenti se konačno bave politikom, napadaju ih zato što neće da drugi vladaju umesto njih

N1 Info pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, izjavio da su mladi ljudi žestoko napdnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da je "na… »
Vučić: Na strani sam mladih, opozicija htela da ih iskoristi da dođe na vlast

Vučić: Na strani sam mladih, opozicija htela da ih iskoristi da dođe na vlast

RTK pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su predstavnici opozicije i bivše vlasti hteli da iskoriste studente da bi došli na vlast, a da ih sada napadaju i proglašavaju “gorim od Vučića“, jer žele da se samostalno bore na izborima navodeći i… »

Nedeljnik pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, izjavio da su mladi ljudi žestoko napdnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da je „na… »
Vučić brani studente od opozicije: Napadaju ih zato što neće da drugi vladaju umesto njih

Vučić brani studente od opozicije: Napadaju ih zato što neće da drugi vladaju umesto njih

Morava info pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, izjavio da su mladi ljudi žestoko napdnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da je „na… »
Vučić o studentskom pokretu: Podržavam te mlade ljude, napadaju ih oni koji su želeli preko njih da dođu na vlast

Vučić o studentskom pokretu: Podržavam te mlade ljude, napadaju ih oni koji su želeli preko njih da dođu na vlast

Newsmax Balkans pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, da su mladi ljudi žestoko napadnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da se oni sada… »
Vučić o studentskom pokretu: Konačno se bave politikom

Vučić o studentskom pokretu: Konačno se bave politikom

Euronews pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, povodom navoda da se menja mišljenje u javnosti o studentskom pokretu, izjavio da su mladi ljudi žestoko napdnuti zato što imaju stav i zato što neće da drugi vladaju Srbijom umesto njih, ocenivši da je "na… »
„Na strani sam tih mladih ljudi“: Vučić o studentskom pokretu

„Na strani sam tih mladih ljudi“: Vučić o studentskom pokretu

Danas pre 15 sati

Vesti dana »