Povezane vesti
"Bila sam žrtva zlostavljanja", naša glumica doživela veliku traumu: "Htela sam sebi da skratim život"
Telegraf pre 11 sati
Aleksandra Janković, glumica koju mnogi pamte iz serije "Selo gori, a baba se češlja", ali i brojnih ostvarenja, tek u zrelom dobu skupila je snagu da progovori o traumama koje su je obeležile još u ranom detinjstvu i ostavile dubok trag na njen život… »
"Bila sam žrtva zlostavljanja, pomišljala na najgore" Glumila je zavodnicu u "Selo gori, a baba se češlja", a doživela je…
Blic pre 13 sati
Aleksandra Janković otvorila je dušu o traumatičnom iskustvu iz detinjstva kada je preživela zlostavljanje. Tokom karijere i privatnog života suočavala se sa mnogim izazovima, uključujući trenutke sumnje i razmišljanja o sopstvenom postojanju. Aleksandra… »
Vesti dana »
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 46 minutajoš 5 povezanih
ATP Roterdam: Hamad kao srećni dobitnik eliminisao 39. na svetu
RTV Novi Pazar pre 16 minutajoš 3 povezane
Milica Todorović podelila sliku sa sinom: Neodoljiv trenutak iz porodičnog doma sve raznežio, mali Bogdan je drži za prst: "Naša ljubav" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Čedu pitali da li se poljubio sa muškarcem, on odgovorom šokirao: "Svaki dan se..." Aca Kos ga odmah prekinuo!
Telegraf pre 40 minutajoš 2 povezane
"Legalizovao bih gej brakove" Čedomir Jovanović o istopolnim odnosima: "Foliranti"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana