Povezane vesti

„Deda mi je usadio da u fudbalu navijam za…“: Ražnatović priznao za koji fudbalski klub navija!

„Deda mi je usadio da u fudbalu navijam za…“: Ražnatović priznao za koji fudbalski klub navija!

Hot sport pre 19 sati
Miško otkrio za koga navija Najuticajniji srpski košarkaški agent Miško Ražnatović gostovao je u podkastu Indirektno kod Milana Kalinića i Predraga Popovića Popa, gde je bez uvijanja otvorio teme o kojima se godinama spekuliše. Tokom razgovora izneo je… »
Miško Ražnatović konačno priznao za koji klub navija: Moj deda je usadio ljubav prema...

Miško Ražnatović konačno priznao za koji klub navija: Moj deda je usadio ljubav prema...

Kurir pre 19 sati
Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović razrešio je dilemu, za koga navija. Ražnatović se minulih godina i decenija, često nalazio na udaru navijača Crvene zvezde i Partizana, koji su iznosili "pouzdane" informacije kako favorizuje onaj drugi klub i… »
Miško Ražnatović o Zvezdi i Partizanu: "Ne znam da li primećujete? Došla su druga vremena"

Miško Ražnatović o Zvezdi i Partizanu: "Ne znam da li primećujete? Došla su druga vremena"

Mondo pre 20 sati
Poznati srpski agent Miško Ražnatović gostovao je u emisiji "Indirektno kod Milana i Popa" na Una TV u kojoj je govorio na razne teme, između ostalog o aktuelnoj situaciji u srpskoj košarci, s naglaskom na Crvenu zvezdu i Partizan i način na koji posluju… »
Miško Ražnatović biranim rečima govorio o Zvezdi: "Taj deo rade bolje od Partizana, kada sam video Batlera..."

Miško Ražnatović biranim rečima govorio o Zvezdi: "Taj deo rade bolje od Partizana, kada sam video Batlera..."

Telegraf pre 21 sat
Miodrag Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih košarkaških agenata sveta, osvrnuo se na rad Crvene zvezde i promenu paradigme u funkcionisanju kluba sa Malog Kalemegdana. Prema njegovim rečima, crveno-beli su u poslednjih godinu dana napravili iskorak… »
Miško Ražnatović nahvalio Zvezdu: Samo je Real Madrid stavio ispred ‘crveno-belih’!

Miško Ražnatović nahvalio Zvezdu: Samo je Real Madrid stavio ispred ‘crveno-belih’!

Hot sport pre 1 dan
Pohvalio je ljude u klubu! Jedan od najuticajnijih evropskih košarkaških agenata, Miško Ražnatović, izneo je izuzetno pohvalne ocene na račun Crvene zvezde, naglašavajući da je klub u kratkom periodu napravio ogroman iskorak van parketa i da se po… »

Vesti dana »