Povezane vesti

"Na Balkanu to ne vole" Pevač iz Zvezda Granda otkrio zašto mu Saša Popović nije dodelio menadžera kao svima: "Rekao mi je u…

"Na Balkanu to ne vole" Pevač iz Zvezda Granda otkrio zašto mu Saša Popović nije dodelio menadžera kao svima: "Rekao mi je u…

Blic pre 19 sati
Perović je istakao da ga društvo često stavlja u kalupe zbog njegove različitosti. Nedavno je imao operaciju uzrokovanu medicinskim problemom povezanim s ishranom. Savo Perović bio je učesnik rijalitija "Zadruga", a pre toga takmičio se u "Zvezdama… »
"P*derast sam mu bio" tek sad progovorio! Pevač iz Zvezda Granda otkrio zašto mu Popović nije dodelio menadžera kao svima

"P*derast sam mu bio" tek sad progovorio! Pevač iz Zvezda Granda otkrio zašto mu Popović nije dodelio menadžera kao svima

Kurir pre 19 sati
Savo Perović davnih godina bio je član muzičkog takmičenja " Zvezde Granda". Njegova predstavljanja uvek su izazivala reakcija, s obzirom da pevač nikada nije stao na tu scenu, a da je samo pevao. On je uvek imao poseban stajling, koreografiju, scenske… »
"Rekao je da sam pe*erast i da ljudi to ne vole" Pevač prvi put o tajnom razgovoru sa Popovićem: "Bio je..."

"Rekao je da sam pe*erast i da ljudi to ne vole" Pevač prvi put o tajnom razgovoru sa Popovićem: "Bio je..."

Telegraf pre 21 sat
Pevač Savo Perović, koji je svojevremeno učestvovao u "Zvezdama Granda", prvi put je otvoreno govorio o razlozima zbog kojih nije naišao na podršku produkcije i menadžera kada je pokušao da krene samostalno. Kako je naveo, tokom razgovora sa pokojnim… »

Vesti dana »