Povezane vesti
"Pretio je nožem policiji": Stanodavac izneo šokantne detalje na suđenju za ubistvo Nemanje u Zemunu!
Telegraf 10.02.2026
Na suđenju Filipu Grbiću (37), osumnjičenom za ubistvo Nemanje Žikića (20), danas je pred Višim sudom svedočio stanodavac iz Zemuna. On je ispričao šta se dogodilo 30. decembra, kada ga je policija pozvala da dođe do kuće koju je iznajmljivao… »
"Video sam da je držao pištolj, pitao sam što, rekao je..." Na suđenju za ubistvo cimera u Zemunu svedočio stanodavac!
Kurir 10.02.2026
Stanodavac koji je iznajmljivao kuću u Zemunu ubijenom Nemanji Žikiću (20) i Filipu G. (37), koji se sumnjiči za njegovo ubistvo, svedočio je danas u Višem sudu u Beogradu u nastavku suđenja, kada je ispričao šta je tog 30. decembra 2024. zatekao u kući… »
Vesti dana »
Đurđević Stamenkovski: Zakon o roditelju negovatelju trebalo bi da stupi na snagu 1. oktobra
N1 Info pre 16 minutajoš 46 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 41 minutajoš 34 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
BBC News pre 46 minutajoš 67 povezanih
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 33 povezane