Povezane vesti
Lalatović: Ne bih došao da ne verujem
Sandžak haber pre 7 sati
Lalatović: Ne bih došao da ne verujem Nenad Lalatović predstavljen je na Gradskom stadionu, gde će vatreno krštenje kao naslednik Vladimira Gaćinovića imati u nedelju protiv OFK Beograda u 23. kolu Mozzart Bet Superlige. Zajedno sa njim na klupi će… »
Lalatović: Velika čast, san mi je da sa Novim Pazarom osvojim Kup Srbije
Politika pre 10 sati
Fudbaleri Novog Pazara su izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. NOVI PAZAR – Novi trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović izjavio je danas na predstavljanju da mu je velika čast što je došao u klub i dodao da mu je san da sa Novim Pazarom… »
Lalatović: Velika čast što sam ovde, san mi je da sa Novim Pazarom osvojim Kup Srbije
RTV pre 11 sati
NOVI PAZAR - Novi trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović izjavio je danas na predstavljanju da mu je velika čast što je došao u klub i dodao da mu je san da sa Novim Pazarom osvoji Kup Srbije. "Čast i velika želja mi je bila da budem trener Novog… »
Publika je navikla na rezultate Lalatović zvanično u Novom Pazaru: Ne smem ništa da obećam, daću sve od sebe i verujem da…
Dnevnik pre 11 sati
NOVI PAZAR: FK Novi Pazar je danas i zvanično predstavio Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba, svega nekoliko dana nakon iznenadnog odlaska Vladimira Gaćinovića. Klub ulazi u zahtevnu fazu sezone, sa teškim rasporedom u prva tri kola, a novi… »
Lalatović: Moj san sa Novim Pazarom je osvajanje Kupa Srbije
RTS pre 12 sati
Novi trener Novog Pazara Nenad Laltović istakao je da mu je san sa tim klubom da osvojio Kup Srbije, kao i to da ne veruje u dobar rezultat, da ne bi ni dolazio. Lalatović je pre nekoliko dana zvanično promovisan u novog trenera Novog Pazara, a na prvoj… »
Lalatović zvanično u Novom Pazaru: Ne smem ništa da obećam, daću sve od sebe i verujem da možemo u Evropu (VIDEO)
RINA pre 12 sati
Lalatović zvanično u Novom Pazaru: Ne smem ništa da obećam, daću sve od sebe i verujem da možemo u Evropu (VIDEO) Novi Pazar - FK Novi Pazar je danas i zvanično predstavio Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba, svega nekoliko dana nakon… »
Radio sto plus pre 13 sati
“Čast i moja velika želja je da budem trener Novog Pazara. I ranije smo pregovarali. Poziv se desio slučajno, moj kolega Vladimir Gaćinović je otišao. Napravio je sjajne rezultate i publika je to od njega navikla. S njim je klub izašao u Evropu. Ostavio… »
"Da osvojim kup, pa mogu i da umrem!" Nenad Lalatović hit izjavom podigao Novi Pazar na noge!
Kurir pre 13 sati
Lalatović je na konfrenciju za novinare došao sa generalnim sekretarom Fikretom Međedovićem. "Nema šta da pričam, dovoljno je reći Nenad Lalatović. Najčešće pitanje koje mi je iko ikad postavljao je: Kad će Lalat?. Pa, evo ga, stigao je. Izvolite", rekao… »
"Kup sa Novim Pazarom, pa mogu da umrem": Zbog ovoga je Lalatović godinama čekao poziv
Mondo pre 13 sati
Fudbalski klub Novi Pazar imao je veoma teških nekoliko dana - zbog zdravlja se sa klupe povukao Vladimir Gaćinović, a zatim je Crvena zvezda u Beogradu nanela ubedljiv poraz (5:0) predstavniku Srbije na evropskoj sceni na početku ove sezone. Izlazak iz… »
Lalatović: Da osvojim kup sa Pazarom, pa mogu da umrem!
Sport klub pre 13 sati
Nenad Lalatović je i zvanično trener Novog Pazara, a na promociji u gradu kraj Jošanice najavio je uspehe i već donosi euforiju. Lalatović je istakao da je njegova davnašnja želja da postane trener Novog Pazara: „Pričali smo i ranije, sada su se sklopile… »
Lalatović novi trener Novog Pazara: "Da osvojim Kup, onda mogu i da umrem"
B92 pre 13 sati
Nenad Lalatović predstavljen je u Novom Pazaru kao novi trener tog kluba. Lalatović se u pres sali pojavio sa generalnim sekretarom Fikretom Međedovićem, a interesovanje medija je bilo veliko. "Nema šta da pričam, dovoljno je reći Nenad Lalatović… »
Lalatović i zvanično ponovo u Super ligi: "Kada bih uzeo Kup sa Novim Pazarom, onda mogu i da umrem"
Telegraf pre 13 sati
Nenad Lalatović se zvanično vratio u Super ligu Srbije i seo na užarenu klupu Novog Pazara, a sudeći po prvim rečima, očekuje nas "pakleno" proleće u plavo-belom taboru. Lalatović nije krio oduševljenje što su se, nakon pet godina pregovora, konačno… »
"To da uradim i mogu da umrem"! Lalatović otkrio šta mu je najveća želja, pomenuo i Vladana Milojevića
Večernje novosti pre 13 sati
ODRŽAO je Nenad Lalatović prvu konferenciju za štampu nakon dolaska u Novi Pazar, a harizmatični trener nije odstupao od svojih emotivnih nastupa ni kraj Jošanice. FOTO: Ataimages Njega je prvo javnosti predstavio Fikret Međedović. - Nema šta da pričam… »
RTV Novi Pazar pre 13 sati
Nenad Lalatović predstavljen je na Gradskom stadionu, gde će vatreno krštenje kao naslednik Vladimira Gaćinovića imati u nedelju protiv OFK Beograda u 23. kolu Mozzart Bet Superlige. Zajedno sa njim na klupi će sedeti prvi pomoćnik Milan Vještica, zatim… »
Zvanično - Lalatović u Pazaru, naciljao Kup Srbije: "Voleo bih da me isprate onako kako su me dočekali!"
Sportske.net pre 13 sati
Od odlaska Vladimira Gaćinovića iz Novog Pazara postavljalo se pitanje ko bi mogao da ga zameni u toj borbi za evropska takmičenja, a pre svega za ulazak u plej-of. Izbor je konačno pao na - Nenada Lalatovića. On je danas predstavljen na vanrednoj… »
Lalatović predstavljen u Novom Pazaru: „Da osvojimo Kup Srbije, pa mogu da umrem!“
Hot sport pre 13 sati
Sada već iskusni stručnjak Nenad Lalatović zvanično je imenovan za novog trenera Novog Pazara. Uprava Novog Pazara odlučila je da angažuje iskusnog trenera nakon što je Vladimir Gaćinović napustio funkciju iz zdravstvenih razloga. Tim iz Sandžaka… »
Lalatović preuzeo novi klub u Srbiji: Da osvojim kup sa vama, onda mogu i da umrem
Sputnik pre 13 sati
Vodio je Nenad Lalatović većinu klubova u Srbiji, a sada je došao red na Novi Pazar. I odmah na predstavljanju istakao je da mu je želja da osvoji kup sa ovim timom. Popularni Lalat preuzeo je tim od Vladimira Gaćinovića, a jasno je da su očekivanja… »
Pazarci predstavili novog trenera: Lalatović preuzeo 18. klub u karijeri!
Večernje novosti pre 14 sati
Srpski stručnjak vodiće drugi klub ove sezone u eliti. FOTO: Ataimages Ono što je pre nekoliko dana najavljeno, sada je dobilo i zvaničan epilog! Nenad Lalatović je imenovan za šefa stručnog štaba Novog Pazara, gde je nasledio odlazećeg Vladimira… »