Povezane vesti

Prijem za Lenu Ristić, juniorsku prvakinju Evrope u streljaštvu

Prijem za Lenu Ristić, juniorsku prvakinju Evrope u streljaštvu

Jug press pre 8 sati
LESKOVAC Nakon što je postala najbolja juniorka Evrope na Evropskom prvenstvu u gađanju vazdušnim oružjem održanom u Bugarskoj, Leni Ristić, članici Streljačkog kluba GT, počast je ukazao i gradonačelnik Goran Cvetanović. Na prijemu u njenu čast… »
Kako je Leskovac dočekao Lenu Ristić - evropsku prvakinju u streljaštvu?

Kako je Leskovac dočekao Lenu Ristić - evropsku prvakinju u streljaštvu?

RTS pre 10 sati
Sa Evropskog prvenstva u strešaljaštvu za mlade, održanog u Bugarskoj, četrnaestogodišnja Lena Ristić, članica leskovačkog Strljačkog kluba "GT" vratila se sa zlatnom medaljom. Prijem za evropsku šampionku u disciplini vazdušni pištolj priredio je… »
Prijem za zlatnu Lenu

Prijem za zlatnu Lenu

Stav.life pre 10 sati
U Leskovac je zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u gađanju vazdušnim oružjem donela Lena Ristić, članica Streljaškog kluba GT, za nju je danas priređen prijem. „Bilo mi je drago da predstavljam Leskovac i klub GT. Jako mi je značilo kada sam posle… »
Zlatna Lena Ristić ispisuje istoriju leskovačkog streljaštva

Zlatna Lena Ristić ispisuje istoriju leskovačkog streljaštva

Jugmedia pre 13 sati
Srpska reprezentativka u streljaštvu Lena Ristić (14) iz Leskovca osvojila je zlatnu medalju u disciplini solo pištolj za kadetkinje na Evropskom prvenstvu, koje je održano u bugarskom gradu Burgasu. Mladata članica Streljačkog kluba GT ostvarila je… »

Vesti dana »