Povezane vesti
Prijem za Lenu Ristić, juniorsku prvakinju Evrope u streljaštvu
Jug press pre 20 dana
LESKOVAC Nakon što je postala najbolja juniorka Evrope na Evropskom prvenstvu u gađanju vazdušnim oružjem održanom u Bugarskoj, Leni Ristić, članici Streljačkog kluba GT, počast je ukazao i gradonačelnik Goran Cvetanović. Na prijemu u njenu čast… »
Kako je Leskovac dočekao Lenu Ristić - evropsku prvakinju u streljaštvu?
RTS pre 20 dana
Sa Evropskog prvenstva u strešaljaštvu za mlade, održanog u Bugarskoj, četrnaestogodišnja Lena Ristić, članica leskovačkog Strljačkog kluba "GT" vratila se sa zlatnom medaljom. Prijem za evropsku šampionku u disciplini vazdušni pištolj priredio je… »
Prijem za zlatnu Lenu
Stav.life pre 20 dana
U Leskovac je zlatnu medalju sa Evropskog prvenstva u gađanju vazdušnim oružjem donela Lena Ristić, članica Streljaškog kluba GT, za nju je danas priređen prijem. „Bilo mi je drago da predstavljam Leskovac i klub GT. Jako mi je značilo kada sam posle… »
Zlatna Lena Ristić ispisuje istoriju leskovačkog streljaštva
Jugmedia pre 21 dana
Srpska reprezentativka u streljaštvu Lena Ristić (14) iz Leskovca osvojila je zlatnu medalju u disciplini solo pištolj za kadetkinje na Evropskom prvenstvu, koje je održano u bugarskom gradu Burgasu. Mladata članica Streljačkog kluba GT ostvarila je… »
Vesti dana »
Seničić: Za večeras najavljen drugi redovan let za Dubai, što uliva nadu da će se situacija stabilizovati
N1 Info pre 16 minutajoš 59 povezanih
Teniseri panično pobegli sa terena: Oglasio se alarm usred meča, uzbuna zbog vazdušne opasnosti na Bliskom istoku VIDEO
Nova pre 56 minutajoš 60 povezanih
Istorijski visoke cene energenata ako sukob na Bliskom istoku bude dugoročan
Biznis.rs pre 16 minutajoš 22 povezane
Ministarstvo poljoprivrede: Postignut dogovor sa mlekarima o konkretnim merama
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih