Povezane vesti

Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i RS

Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i RS

RTS pre 16 sati
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Miloradom Dodikom o svim važnim pitanjima od značaja za život Srbije i Republike Srpske. Predsednik Vučić je na Instagramu naveo da je na… »
Sa zanimanjem sam saslušao njegove impresije o poseti SAD: Vučić ugostio Dodika

Vesti online pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa Miloradom Dodikom i tom prilikom saopštio da je sa predsednikom SNSD-a razgovarao o svim pitanjima od značaja za život Srbije i Republike Srpske. „Ugostio sam Milorada Dodika i sa zanimanjem… »
Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku i sastancima sa svetskim zvaničnicima

Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku i sastancima sa svetskim zvaničnicima

RTV pre 19 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Miloradom Dodikom o svim važnim pitanjima od značaja za život Srbije i Republike Srpske. Vučić je na Instagramu… »
Vučić se sastao sa Dodikom: Sa zanimanjem saslušao njegove impresije o poseti Americi

Vučić se sastao sa Dodikom: Sa zanimanjem saslušao njegove impresije o poseti Americi

Blic pre 20 sati
"Razgovarali smo i o svim drugim pitanjima od značaja život Srbije i Srpske", napisao je Vučić Dodik je u Vašingtonu prisustvovao tradicionalnom Molitvenom doručku Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao sa danas u Beogradu sa liderom SNSD-a Miloradom… »

Sputnik pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa Miloradom Dodikom i tom prilikom saopštio da je sa predsednikom SNSD-a razgovarao o svim pitanjima od značaja za život Srbije i Republike Srpske. Milorad Dodik je naveo da je sa Vučićem… »
Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku i sastancima sa svetskim zvaničnicima (foto)

Vučić i Dodik o važnim pitanjima za Srbiju i Republiku Srpsku i sastancima sa svetskim zvaničnicima (foto)

Euronews pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Miloradom Dodikom o svim važnim pitanjima od značaja za život Srbije i Republike Srpske. Vučić je na Instagramu buducnostsrbijeav… »

Vesti dana »