Povezane vesti
Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na unapređenju sistema "Pronađi me"
Radio 021 pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nastaviće saradnju sa Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopšteno je danas. Sistem "Pronađi me", pušten u rad 25. oktobra 2023. godine, aktiviran je do sada tri puta, a u… »
MUP najavio unapređenje sistema "Pronađi me"
Moj Novi Sad pre 15 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) će nastaviti saradnju s Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopštio je danas MUP. Taj sistem je pušten u rad 25. oktobra 2023. aktiviran je do sada tri puta i u dva… »
MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me", premijer ukazao na značaj prevencije
Insajder pre 16 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) će nastaviti saradnju s Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopštio je danas MUP. Taj sistem je pušten u rad 25. oktobra 2023. aktiviran je do sada tri puta i u dva… »
Macut: Zaštita dece od svih oblika nasilja strateško opredeljenje Srbije
RTV pre 16 sati
NOVI SAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut razgovarao je danas u Novom Sadu sa predsednikom i osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igorom Jurićem o problemima tog centra i mogućim rešenjima za poboljšanje sistema za hitno… »
MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me"
N1 Info pre 17 sati
Unapređenje sistema "Pronađi me": do sada aktiviran 3 puta, u 2 slučaja deca pronađena u kratkom roku
Telegraf pre 17 sati
V. d. sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Veljko Odalović prisustvovao јe danas sa predsednikom Vlade Republike Srbiјe prof. dr Đurom Macutom sastanku u organizaciјi Centra za nestalu i zlostavljanu decu, na koјem јe bilo reči o daljoј saradnji sa… »
Nastavak saradnje na unapređenju sistema „Pronađi me“ i zaštiti dece
Serbian News Media pre 18 sati
Predsednik Vlade Republike Srbije prof. dr Đuro Macut i v. d. sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Veljko Odalović prisustvovali su sastanku u organizaciji Centra za nestalu i zlostavljanu decu, gde je potvrđen nastavak saradnje na zaštiti dece i… »
Macut i Jurić razgovarali o poboljšanju sistema "Pronađi me": Vlada najavljuje nova zakonska rešenja za zaštitu dece
Euronews pre 19 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut razgovarao je danas u Novom Sadu sa predsednikom i osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igorom Jurićem o problemima tog centra i mogućim rešenjima za poboljšanje sistema za hitno obaveštavanje… »
Vesti dana »
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 18 minutajoš 43 povezane
Leskovačka policija kod muškarca pronašla skoro pola kilograma kokaina
RTV pre 33 minutajoš 27 povezanih
PUTEVI SRBIJE: Obavezni TAG uređaji za kamione od 1. aprila
Pirotske vesti pre 13 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih