Povezane vesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na unapređenju sistema "Pronađi me"

Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na unapređenju sistema "Pronađi me"

Radio 021 pre 1 dan
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) nastaviće saradnju sa Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopšteno je danas. Sistem "Pronađi me", pušten u rad 25. oktobra 2023. godine, aktiviran je do sada tri puta, a u… »
MUP najavio unapređenje sistema "Pronađi me"

MUP najavio unapređenje sistema "Pronađi me"

Moj Novi Sad pre 15 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) će nastaviti saradnju s Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopštio je danas MUP. Taj sistem je pušten u rad 25. oktobra 2023. aktiviran je do sada tri puta i u dva… »
MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me", premijer ukazao na značaj prevencije

MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me", premijer ukazao na značaj prevencije

Insajder pre 16 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) će nastaviti saradnju s Centrom za nestalu i zlostavljanu decu i na unapređenju sistema "Pronađi me", saopštio je danas MUP. Taj sistem je pušten u rad 25. oktobra 2023. aktiviran je do sada tri puta i u dva… »
Macut: Zaštita dece od svih oblika nasilja strateško opredeljenje Srbije

Macut: Zaštita dece od svih oblika nasilja strateško opredeljenje Srbije

RTV pre 16 sati
NOVI SAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut razgovarao je danas u Novom Sadu sa predsednikom i osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igorom Jurićem o problemima tog centra i mogućim rešenjima za poboljšanje sistema za hitno… »
MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me"

MUP najavio rad na usavršavanju sistema "Pronađi me"

N1 Info pre 17 sati
Unapređenje sistema "Pronađi me": do sada aktiviran 3 puta, u 2 slučaja deca pronađena u kratkom roku

Unapređenje sistema "Pronađi me": do sada aktiviran 3 puta, u 2 slučaja deca pronađena u kratkom roku

Telegraf pre 17 sati
V. d. sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Veljko Odalović prisustvovao јe danas sa predsednikom Vlade Republike Srbiјe prof. dr Đurom Macutom sastanku u organizaciјi Centra za nestalu i zlostavljanu decu, na koјem јe bilo reči o daljoј saradnji sa… »
Nastavak saradnje na unapređenju sistema „Pronađi me“ i zaštiti dece

Nastavak saradnje na unapređenju sistema „Pronađi me“ i zaštiti dece

Serbian News Media pre 18 sati
Predsednik Vlade Republike Srbije prof. dr Đuro Macut i v. d. sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova Veljko Odalović prisustvovali su sastanku u organizaciji Centra za nestalu i zlostavljanu decu, gde je potvrđen nastavak saradnje na zaštiti dece i… »
Macut i Jurić razgovarali o poboljšanju sistema "Pronađi me": Vlada najavljuje nova zakonska rešenja za zaštitu dece

Macut i Jurić razgovarali o poboljšanju sistema "Pronađi me": Vlada najavljuje nova zakonska rešenja za zaštitu dece

Euronews pre 19 sati
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut razgovarao je danas u Novom Sadu sa predsednikom i osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igorom Jurićem o problemima tog centra i mogućim rešenjima za poboljšanje sistema za hitno obaveštavanje… »

Vesti dana »