Povezane vesti
Deca Bila Gejtsa neće naslediti bogatstvo: Evo kome idu milijarde
Kamatica 10.02.2026
Bil Gejts je oduvek otvoreno priznavao ulogu sreće i pravih okolnosti u svom uspehu. - Imao sam mnogo sreće kada je reč o svim tim prilikama - rekao je u dokumentarcu Inside Bill’s Brain iz 2019. godine. Ipak, njegov uspeh nije bio samo posledica sreće -… »
Deca Bila Gejtsa neće naslediti bogatstvo: Poznato gde će otići milijarde
Mondo 10.02.2026
Svako dete dobija po 10 miliona dolara, dok fondacija preuzima ključnu ulogu u filantropskoj zaostavštini porodice. Bil Gejts je oduvek otvoreno priznavao ulogu sreće i pravih okolnosti u svom uspehu. "Imao sam mnogo sreće kada je reč o svim tim… »
Deca Bila Gejtsa daleko od očiju javnosti: Naslediće samo delić bogatstva, a evo čime se bave
Kurir 10.02.2026
Bil Gejts je uvek priznao ulogu sreće i prilika u svom uspehu. "Imao sam mnogo sreće u pogledu svih ovih prilika," rekao je u dokumentarcu Inside Bill's Brain 2019. godine. Ali njegov uspeh nije bio samo rezultat sreće – njegova ambicija, vizija i… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 32 povezane
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 57 povezanih
Srbija traži jače letelice – obratila se i Evropskoj uniji za pomoć pri gašenju požara: Dačić odgovorio i na kritike u vezi sa „Iljušinom“
Dnevnik pre 39 minutajoš 22 povezane
NUNS: Pismo ministra Bratine vlasniku Alpac Capitala je nedopustiv politički pritisak na N1 i Novu
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih