Povezane vesti
Deca Bila Gejtsa neće naslediti bogatstvo: Evo kome idu milijarde
Kamatica pre 19 sati
Bil Gejts je oduvek otvoreno priznavao ulogu sreće i pravih okolnosti u svom uspehu. - Imao sam mnogo sreće kada je reč o svim tim prilikama - rekao je u dokumentarcu Inside Bill’s Brain iz 2019. godine. Ipak, njegov uspeh nije bio samo posledica sreće -… »
Deca Bila Gejtsa neće naslediti bogatstvo: Poznato gde će otići milijarde
Mondo pre 19 sati
Svako dete dobija po 10 miliona dolara, dok fondacija preuzima ključnu ulogu u filantropskoj zaostavštini porodice. Bil Gejts je oduvek otvoreno priznavao ulogu sreće i pravih okolnosti u svom uspehu. "Imao sam mnogo sreće kada je reč o svim tim… »
Deca Bila Gejtsa daleko od očiju javnosti: Naslediće samo delić bogatstva, a evo čime se bave
Kurir pre 1 dan
Bil Gejts je uvek priznao ulogu sreće i prilika u svom uspehu. "Imao sam mnogo sreće u pogledu svih ovih prilika," rekao je u dokumentarcu Inside Bill's Brain 2019. godine. Ali njegov uspeh nije bio samo rezultat sreće – njegova ambicija, vizija i… »
Vesti dana »
Kamiondžije nisu kriminalci, turisti ni migranti: Država traži poseban status za profesionalne vozače
Kurir pre 58 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih