Povezane vesti
"Bila sam gledanija od Lige šampiona" Voditeljka o emisiji DNK, spomenula Mirku Vasiljević: "Pričamo o..."
Telegraf 10.02.2026
Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević već godinama osvaja publiku autentičnošću, humorom i iskrenošću, kako na pozorišnim daskama, tako i u brojnim serijama i televizijskim formatima. I dok je mnogi prepoznaju po britkom jeziku i upečatljivim ulogama… »
"Bila sam gledanije od Lige šampiona" Nataša Aksentijević o emisiji DNK, karijeri i porodici: "Mirka Vasiljević mi priča o…
Blic 10.02.2026
Svojim ćerkama ograničava pristup društvenim mrežama zbog njihovih godina Otvoreno govori o kritikama i porukama hejtera koji joj pišu Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević svojim humorom i iskrenošću osvojila je srca publike koja trenutno može da je… »
Vesti dana »
Danas sunčano, a potom stiže novi talas pljuskova i grmljavine. Ovi delovi zemlje prvi na udaru, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja maja.
Dnevnik pre 14 minutajoš 14 povezanih
(Foto) Stravične scene na granici Srušio se deo mosta kod Gradiške, policija obezbeđuje područje Saobraćaj obustavljen
Dnevnik pre 49 minutajoš 9 povezanih
Brojni stanovi za bezbednjake zvrje prazni: Garancija na stolariju istekla, a država plaća održavanje
Radio 021 pre 14 minutajoš 1 povezana
Vembanjama ispisao istoriju, Sparsi posle dva produžetka šokirali Oklahomu
RTS pre 49 minutajoš 11 povezanih