Povezane vesti

"Izašla je gola iz stana i vrištala": Detalji šokantne afere poznatog fudbalera i Ivane Boom Nikolić

"Izašla je gola iz stana i vrištala": Detalji šokantne afere poznatog fudbalera i Ivane Boom Nikolić

Mondo pre 8 sati
Pevačica Sandra Afrika oduvek je svoj privatni život držala daleko od medija, ali njena turbulentna veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim bila je dobro poznata javnosti. Njih dvoje su više puta raskidali i mirili se, a Sandra je svojevremeno otkrila i… »
Šok detalji švaleracije Volkova sa poznatom pevačicom: Ona je vrištala, a njega sam zaključala u sobu! Htela sam s njima…

Šok detalji švaleracije Volkova sa poznatom pevačicom: Ona je vrištala, a njega sam zaključala u sobu! Htela sam s njima…

Kurir pre 10 sati
Sandra Afrika je svoj privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, ali je dobro poznata njena veza Vladimirom Volkovim, sa kojim se nekoliko puta mirila i opet raskidala. Pevačica je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa, te… »
"Gola mi je otvorila vrata njegovog stana" Pevačica uhvatila dečka kako je vara sa koleginicom: "Bila sam u šoku"

"Gola mi je otvorila vrata njegovog stana" Pevačica uhvatila dečka kako je vara sa koleginicom: "Bila sam u šoku"

Blic pre 9 sati
Ona je rekla da je oprostila dečku prevaru i nastavila vezu Ispričala je neprijatnost koju je doživela kada ih je zajedno uhvatila Sandra Afrika je šokirala sve kada je nakon mnogo godina javno progovorila o fudbaleru Vladimiru Volkovu kojeg je optužila… »

Vesti dana »