Povezane vesti
Tramp šalje još jedan nosač aviona na Iran!
Telegraf pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp razmišlja o slanju još jednog nosača aviona u region Bliskog Istoka, javlja Axios. On se na ovaj korak odlučio kako bi bio spreman za napade na Iran u slučaju da propadnu pregovori sa Islamskom Republikom. Sjedinjene… »
Tramp: Spreman sam na vojnu akciju ako ne bude dogovora sa Iranom
Euronews pre 12 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na vojnu akciju protiv Irana ukoliko ne bude postignut dogovor, navodeći da bi u tom slučaju postupio kao tokom dvanaestodnevnog rata u junu prošle godine. U telefonskom… »
Tramp zapretio Iranu vojnom akcijom ako pregovori propadnu
Newsmax Balkans pre 14 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je spreman na vojnu akciju protiv Irana ukoliko ne bude postignut dogovor, navodeći da bi u tom slučaju postupio kao tokom dvanaestodnevnog rata u junu prošle godine. U telefonskom… »
RTV pre 15 sati
VAŠINGTON - , 10. februara (Tanjug) - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na vojnu akciju protiv Irana ukoliko ne bude postignut dogovor, navodeći da bi u tom slučaju postupio kao tokom dvanaestodnevnog… »
Insajder pre 15 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na vojnu akciju protiv Irana ukoliko ne bude postignut dogovor, navodeći da bi u tom slučaju postupio kao tokom dvanaestodnevnog rata u junu prošle godine. U telefonskom… »
Sputnik pre 15 sati
Tramp opet zvecka oružjem: Spreman sam na vojnu akciju ako ne bude dogovora sa Iranom!
Kurir pre 15 sati
Tramp šalje još jedan nosač aviona ka Iranu: SAD spremne za napad ako propadnu pregovori!
Kurir pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramprazmišlja o slanju još jednog nosača aviona u region Bliskog Istoka, javlja Axios. On se na ovaj korak odlučio kako bi bio spreman za napade na Iran u slučaju da propadnu pregovori sa Islamskom Republikom. Sjedinjene… »
Tramp diže armadu: Drugi nosač aviona kreće ka Iranu VIDEO
B92 pre 15 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu za portal Axios da razmatra mogućnost slanja drugog nosača aviona sa borbenom grupom na Bliski istok, kao deo priprema za potencijalnu vojnu akciju ukoliko pregovori sa Iranom ne daju rezultate… »
Politika pre 15 sati
„Prošli put nisu verovali da ću to uraditi, previše su rizikovali", kaže Tramp. VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je spreman na vojnu akciju protiv Irana ukoliko ne bude postignut dogovor, navodeći da bi… »
Tramp šalje još jedan nosač aviona na Bliski istok: Ima spreman plan za Iran ako propadnu pregovori
Mondo pre 16 sati
Američki predsednik Donald Tramp je u velikom intervjuu za " Axios" izjavio da razmatra slanje još jednog nosača aviona na Bliski istok blizu obale Irana. Objasnio je da razmatra slanje druge grupe brodova koji prate nosač aviona za slučaj da propadnu… »
Vesti dana »
Od 1. aprila naplata putarine na obilaznici oko Beograda samo za teške kamione
N1 Info pre 48 minutajoš 20 povezanih
Danas toplije, ali vetrovito: Naoblačenje i sneg u Timočkoj i Negotinskoj krajini
Insajder pre 3 satajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih