Povezane vesti

"Tražio sam da pronađu kosti mog sina, molio sam za to" Otac ubijenog Damira Hodžića progovorio u sudu: Rekao nam je da su ih…

"Tražio sam da pronađu kosti mog sina, molio sam za to" Otac ubijenog Damira Hodžića progovorio u sudu: Rekao nam je da su ih…

Kurir pre 15 sati
Svedok Nusret Hodžić izjavio je danas pred Višim sudom u Podgorici da je jedino što traži to da mu se pronađu kosti sina Damira Hodžića, koji je svirepo ubijen u oktobru 2020. godine u jednoj kući u Spužu. – Jedino što sam tada tražio od tužioca Saše… »
"Tražim da se pronađu kosti mog sina": Otac ubijenog Damira Hodžića izneo jezive detalje na saslušanju

"Tražim da se pronađu kosti mog sina": Otac ubijenog Damira Hodžića izneo jezive detalje na saslušanju

Mondo pre 15 sati
Svedok Nusret Hodžić izjavio je danas pred Višim sudom u Podgorici da je jedino što traži to da mu se pronađu kosti sina Damira Hodžića, koji je svirepo ubijen u oktobru 2020. godine u jednoj kući u Spužu. "Jedino što sam tada tražio od tužioca Saše… »
"Jedino što tražim jeste da mi pronađu kosti sina" Potresno svedočenje oca ubijenog Damira Hodžića: "Rekli su mi da su ga…

"Jedino što tražim jeste da mi pronađu kosti sina" Potresno svedočenje oca ubijenog Damira Hodžića: "Rekli su mi da su ga…

Blic pre 22 sata
Hodžić je rekao da je krenuo u potragu za sinom nakon što mu je ćerka javila da se nije javljao ceo dan On je rekao i da mu je policajac rekao da ne ometaju istragu Svedok Nusret Hodžić kazao je danas pred Višim sudom u Podgorici da jedino što traži… »

Vesti dana »