Povezane vesti
"Svaki dan ga pitam koliko me voli od 1 do 10, on kaže 110" Aca i Čeda progovorili o intimi, političar priznao da se ljubi s…
Kurir pre 1 dan
Političar Čedomir Jovanović i njegov prijatelj i cimer Aleksandar Kos gostovali su u emisiji Ognjena Amidžića, gde su otvoreno govorili o svom odnosu, a zatim su, odgovarajući na "vruća pitanja" u emisiji "Amidži šou", dotakli i teme svoje najveće… »
"Nervira me kad mu prilaze devojke!" Aca otkrio zašto ljubomoriše Čedi, a kad čujete šta mu radi pred spavanje
Telegraf pre 1 dan
Čedomir Jovanović i Aca Kos večeras gostuju u emisiji "Amidži šou". Njih dvojica su igrali igricu u kojoj je trebalo da otkriju koliko se zapravo dobro poznaju, a tom prilikom je Aca Kos priznao mali ritual koji Čeda i on imaju. - "Hadrijanove memoare"… »
Čeda šokirao priznanjem, istakao bi voleo da legalizuju gej brakove: "Kod kuće imaju ženu, a na poslu..."
Telegraf pre 1 dan
"Ovo među nama traje 20 godina" Aleksandar Kos nije bio oduševljen pitanjem koje mu je Ognjen Amidžić postavio u emisiji "Amidži šou" uživo. - Da li bi radije da legalizuju gej brakove ili da legalizuju lake droge - glasilo je pitanje, a Aca Kos je… »
"Postoje emocije": Čeda Jovanović u emisiji uživo ogolio dušu o odnosu sa Acom, žive zajedno 2 godine
Mondo pre 12 sati
Političar Čedomir Jovanović i Aca Kos gosti su u večerašnjoj emisiji kod Ognjena Amidžića gde su progovorili o svom odnosu, zajedničkom životu, ali i upoznavanju. Voditelja je interesovalo kako su se njih dvojica upoznali, a Čeda je otkrio da oni zapravo… »
"Emocija postoji, najveća na svetu" Čeda Jovanović priznao da li mu je Aca više od prijatelja, a Kos šokirao: Nervira me kada…
Kurir pre 12 sati
Čedomir Jovanović je gostujući u emisiji "Amidži šou" govorio o odnosu sa Aleksandrom Kosom sa kojim živi. On je rekao da izuzetno ceni to što je Aca bio uz njega u najtežim trenucima. Istakao je najpre koliko mu je značila njegova podrška tokom bolesti… »
"Drhtale su mi ruke kad je trebalo da mu priđem", Aca Kos otkrio kako je upoznao Čedu: "Zabranili su mi da..."
Telegraf pre 12 sati
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos večeras gostuju u emisiji "Amidži šou", a Aca je do detalja ispričao kako su se njih dvojica upoznali. Kako je otkrio, drhtale su mu ruke kad je prvi put prišao političaru. - Ja sam 2006. godine krenuo da studiram… »
"Ovo među nama traje 20 godina" Čeda konačno priznao u kakvom je odnosu sa Acom Kosom: "Žrtvovao je..."
Telegraf pre 12 sati
Čeda Jovanović večeras gostuje u emisiji "Amidži šou" zajedno sa svojim najbližim prijateljem Aleksandrom Kosom. Bivši političar je otkrio u kakvom su zaista odnosu on i Aca Kos, pošto se nedavno saznalo da žive zajedno. Čeda Jovanović je najpre istakao… »
Otkriveno gde je sada Čedina žena! Aca Kos živeo sa Jelenom, pa priznao sve o njoj i deci: "Bore se..."
Telegraf pre 12 sati
U emisiji "Amidži šou" Aca Kos je otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Čede Jovanovića i njegovom decom. - Sve okej, sve super, Jelena je moja prijateljica, kad me je on zamolio da ostanem sa njom, ja sam rado ostao sa njom. Ona ako nas gleda… »
"Ovo među nama traje 20 godina..." Čeda Jovanović konačno priznao sve o odnosu sa Acom Kosom: On mi je ceo život tu!
Kurir pre 13 sati
Domaća javnost mesecima unazad bruji o odnosu političara Čedomira Jovanovića i njegovog prijatelja Aleksandra Kosa, sa kojim zajedno živi, a sada prvi put zajedno gostuju u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku. Voditelja je odmah zanimalo kada je "sve… »
"Drhtale su mi ruke kad je trebalo da mu priđem..." Otkriveni novi detalji iz Čedinog i Acinog odnosa, Jovanović sve priznao…
Kurir pre 13 sati
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos večeras su gostovali u emisiji "Amidži šou", a Kos je otkrio do detalja kako su se njih dvojica upoznali,te da su mu drhtale ruke kad je prišao političaru. - Ja sam 2006 godine krenuo da studiram novinarstvo, to me je… »
"Drhtale su mi ruke kada je trebalo da mu priđem": Aca Kos bez ustezanja o upoznavanju sa Čedom Jovanovićem
Mondo pre 13 sati
Čeda Jovanović i Aleksandar Kos večerašnji su gosti u emisiji "Amidži šou", gde su se dotakli brojnih tema o svom odnosu kao i šta su oni zapravo, što je mnoge zanimalo. Kos je otkrio do detalja kako su se njih dvojica upoznali,te da su mu drhtale ruke… »
"Moje gaće su uvek na naslovnim stranama!" Čeda za Telegraf: Napravio veliku promenu, pomenuo bivšu ženu
Telegraf pre 14 sati
Bivši političar Čeda Jovanović večeras gostuje u emisiji "Ami G šou", zajedno sa svojim najboljim prijateljem Aleksandrom Kosom, koji je nedavno bio priveden. Pre uključenja uživo, dali su izjavu za srpske medije. Na početku smo ih pitali kako se… »
Vesti dana »
Novi udar na narko dilere: Uhapšen muškarac u Leskovcu, policija tokom pretresa pronašla skoro pola kilograma kokaina
Blic pre 28 minutajoš 27 povezanih
Sofronijević: U prvih šest meseci u katastar će biti upisano 300.000 do 500.000 objekata
RTV pre 8 minutajoš 20 povezanih
Đedović Handanović: Svetska banka zainteresovana za širi program podrške gasnom sektoru u Srbiji
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih