Повезане вести

Колумбијски председник Густаво Петро тврди да је преживео покушај атентата

Колумбијски председник Густаво Петро тврди да је преживео покушај атентата

Еуроневс 11.02.2026
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је преживео покушај атентата док је путовао хеликоптером у понедељак увече. Петро је, на седници владе која је преношена уживо, рекао да његов хеликоптер није могао да слети на… »
Петро: Покушали су да ме убију ВИДЕО

Петро: Покушали су да ме убију ВИДЕО

Б92 11.02.2026
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је преживео атентат док је путовао хеликоптером у понедељак увече. Петро је, на седници владе која је преношена уживо, рекао да његов хеликоптер није могао да слети на… »
Извршен атентат на колумбијског председника? Ево шта он каже о томе

Извршен атентат на колумбијског председника? Ево шта он каже о томе

Вечерње новости 11.02.2026
КОЛУМБИЈСКИ председник Густаво Петро изјавио је да је преживео покушај атентата док је путовао хеликоптером у понедељак увече. Фото: Профимедиа Петро је, на седници владе која је преношена уживо, рекао да његов хеликоптер није… »
"Преживео сам покушај атената": Густаво Педро тврди: "Хеликоптер није могао да слети, летели смо четири сата"

"Преживео сам покушај атената": Густаво Педро тврди: "Хеликоптер није могао да слети, летели смо четири сата"

Блиц 11.02.2026
Према његовим тврдњама, хеликоптер је безбедно стигао на сигурно после вишесатног лета изнад мора. Петро није именовао осумњичене или групе које стоје иза напада. Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је преживео… »
Председник Колумбије тврди да је покушан атентат на њега

Председник Колумбије тврди да је покушан атентат на њега

Политика 11.02.2026
Петро тврди да је избегао атентат. Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је избегао покушај атентата током лета хеликоптером ка департману Кордоба, на северу земље, на карипској обали, пренео је лист „Ел Тиемпо“… »

Вести дана »