Povezane vesti
Srbija se priprema za borbu sa velikim trgovinskim lancem: "Građani su prepoznali problem"
Telegraf pre 23 dana
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Delhaize grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država dobro… »
Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, nova uredba ako trgovci povećaju marže
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa "Ahold Delhaize" grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država… »
Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, proces će dugo trajati
Euronews pre 22 dana
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Delhaize grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država dobro… »
Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, proces će dugo trajati
NIN pre 22 dana
Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom
Politika pre 22 dana
Navela je da tužba Deleza „specifična” i da direktno pogađa meru koja je imala za cilj dobrobit potrošača. Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Deleze grupacijom… »
Lazarevićeva: Borićemo se sa „Delezom” na arbitraži
Politika pre 22 dana
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je juče da tužba „Ahold Delez grupacije”, čiji je član „Delez Srbija”, još nije zvanično stigla i poručila da će se Srbija boriti za zaštitu nacionalnih interesa na arbitraži koju je… »
Ministarka trgovine: Tužba „Deleza“ još nije zvanično stigla, borićemo se za zaštitu nacionalnih ekonomskih interesa na…
Danas pre 23 dana
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je da tužba kompanije „Ahold Delhaize“, čiji je član „Delez Srbija“, još nije zvanično stigla i poručila da će se Srbija boriti za zaštitu nacionalnih interesa na arbitraži koju je… »
Vesti dana »
Šok u Beloj kući! Tramp pustio niz vodu najbližu saradnicu koju Amerikanci ne podnose: Poznato i ko će je zameniti
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Oglasio se NATO o navodima da je Bondstil korišćen za napade na Iran
Nova pre 19 minutajoš 1 povezana
Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije odgovorila na poziv FSS o hitnom sastanku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana