Povezane vesti

Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, nova uredba ako trgovci povećaju marže

Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, nova uredba ako trgovci povećaju marže

RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa "Ahold Delhaize" grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država… »
Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, proces će dugo trajati

Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom, proces će dugo trajati

Euronews pre 2 sata
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Delhaize grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država dobro… »

NIN pre 1 sat
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Delhaize grupacijom, čiji je član Delez Srbija, i da će taj proces dugo trajati. ''Mi ćemo se svakako kao država dobro… »
​Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom

​Lazarević: Država će se dobro pripremiti za spor sa Delezom

Politika pre 2 sata
​Navela je da tužba Deleza „specifična” i da direktno pogađa meru koja je imala za cilj dobrobit potrošača. Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je danas da će se država dobro pripremiti za spor sa Ahold Deleze grupacijom… »
Srbija se priprema za borbu sa velikim trgovionskim lancem: "Građani su prepoznali problem"

Srbija se priprema za borbu sa velikim trgovionskim lancem: "Građani su prepoznali problem"

Telegraf pre 2 sata
Lazarevićeva: Borićemo se sa „Delezom” na arbitraži

Lazarevićeva: Borićemo se sa „Delezom” na arbitraži

Politika pre 3 sata
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je juče da tužba „Ahold Delez grupacije”, čiji je član „Delez Srbija”, još nije zvanično stigla i poručila da će se Srbija boriti za zaštitu nacionalnih interesa na arbitraži koju je… »
Ministarka trgovine: Tužba „Deleza“ još nije zvanično stigla, borićemo se za zaštitu nacionalnih ekonomskih interesa na…

Ministarka trgovine: Tužba „Deleza“ još nije zvanično stigla, borićemo se za zaštitu nacionalnih ekonomskih interesa na…

Danas pre 15 sati
Ministarka unutrašnje i spoljne trgovine Jagoda Lazarević izjavila je da tužba kompanije „Ahold Delhaize“, čiji je član „Delez Srbija“, još nije zvanično stigla i poručila da će se Srbija boriti za zaštitu nacionalnih interesa na arbitraži koju je… »

Vesti dana »