Povezane vesti

"Ne treba mi princ na belom konju, već bunda!" Sonja Vuksanović živi kao kraljica, oglasila se s ovog mesta

"Ne treba mi princ na belom konju, već bunda!" Sonja Vuksanović živi kao kraljica, oglasila se s ovog mesta

Telegraf pre 1 dan
Sonja Vuksanović, bivša žena folkera Ace Lukasa, podelila je na društvenim mrežama kako uživa u Istanbulu. Ona je odlučila da malo pobegne od svakodnevnih obaveza te je izabrala Tursku za odmor. Ako je suditi po fotografija, uživa punim plućima. Njene… »
"Ne treba mi princ na belom konju, već bunda" Lukasova bivša žena živi kao kraljica: Oglasila se iz Istanbula, krov limuzine…

"Ne treba mi princ na belom konju, već bunda" Lukasova bivša žena živi kao kraljica: Oglasila se iz Istanbula, krov limuzine…

Blic pre 1 dan
Aca Lukas je govorio o njihovom nekadašnjem braku i emocionalnim iskustvima. Sa svojim objavama Sonja privlači mnogobrojne komentare. Sonja Vuksanović, bivša žena folkera Ace Lukasa, podelila je na društvenim mrežama kako uživa u Istanbulu. Ona se… »
"Žene traže princa na belom konju, a ja bundu..." Lukasova bivša žena živi kao kraljica: Po Istanbulu se voza limuzinom (foto)…

"Žene traže princa na belom konju, a ja bundu..." Lukasova bivša žena živi kao kraljica: Po Istanbulu se voza limuzinom (foto)…

Kurir pre 1 dan
Sonja Vuksanović, bivša žena folkera Ace Lukasa, podelila je na društvenim mrežama kako uživa u Istanbulu. Ona se snimala na mnogim lokacijama, a na jednoj fotki je vidimo u limuzini koja ima krov poput zvezdanog neba. Lukasova bivša je uživala punim… »

Vesti dana »