Povezane vesti
Goran iz OK benda progovorio o porocima: "Borio sam se da se ne navučem", priznao da je podmitio konobara, u sve bili umešni…
Blic 11.02.2026
Aca Lukas je imao značajan uticaj na formiranje njegovog muzičkog puta i inspiraciju za kombinovanje žanrova. Pokojna Marina Tucaković prepoznala je njegov potencijal i doprinela razvoju njegovog muzičkog identiteta. Frontmen grupe "OK Bend", Goran… »
"Lukas se prevrtao na glavačke, a ja sam se borio da se ne navučem" Ispovest Gorana iz OK benda: Sad radi kao taksista!
Kurir 11.02.2026
Frontmen grupe OK bend Goran Gluhaković otkrio je detalje o svojoj karijeri, koje niko nije znao. Naime, Goran je priznao da je počeo karijeru zajedno s kolegom Acom Lukasom, koji mu je bio uzor. - Aca Lukas mi je bio prvi putokaz kako treba da radim. On… »
Vesti dana »
Na meti bile i banke: Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog za pripremu fišinga i hakerskih napada
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
RHMZ izdao dramatično upozorenje zbog požara Helikopteri u pripravnosti! Vetar preti da ponovo probudi vatreni pakao u Deliblatskoj peščari
Blic pre 9 minutajoš 42 povezane
Pustoš nakon smrtonosnih poplava u Nepalu: Snimak iz vazduha otkriva prave razmere katastrofe (video)
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
SRCE: Užičani pokazali Vučiću da sila nikada nije pobedila dostojanstvo
Beta pre 3 satajoš 47 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 5 satijoš 41 povezana