Povezane vesti

"Profitirali od trgovinskih neravnoteža"! Tramp kritikuje Švajcarsku zbog trgovinskog deficita i carina

"Profitirali od trgovinskih neravnoteža"! Tramp kritikuje Švajcarsku zbog trgovinskog deficita i carina

Blic pre 4 sati
Carine su inicijalno povećane na švajcarske proizvode, a kasnije smanjene prema trgovinskom dogovoru Takođe, Tramp je izrazio nezadovoljstvo ekonomskom politikom FED-a i kamatnim stopama Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je… »
Tramp: Uveo sam carine Švajcarskoj jer mi se nije svideo ton premijerke VIDEO

Tramp: Uveo sam carine Švajcarskoj jer mi se nije svideo ton premijerke VIDEO

B92 pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu s Larijem Kadlouom objasnio zašto je uveo carine Švajcarskoj, otkrivši da ih je dodatno podigao jer mu se nije svideo ton kojim je s njim razgovarala jedna švajcarska zvaničnica. Tramp je naveo da je zbog… »
​Tramp: Švajcarska profitirala od trgovinskih neravnoteža sa SAD

​Tramp: Švajcarska profitirala od trgovinskih neravnoteža sa SAD

Politika pre 4 sati
​Dodao je da iako je Švajcarska mala zemlja, SAD ima deficit od 42 milijarde dolara. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je Švajcarsku, tvrdeći da je ta zemlja profitirala od trgovinskih neravnoteža sa SAD. U intervjuu za… »
Tramp otkrio zašto je uveo carine Švajcarskoj: Bizaran razlog - za sve "kriva" švajcarska zvaničnica (video)

Tramp otkrio zašto je uveo carine Švajcarskoj: Bizaran razlog - za sve "kriva" švajcarska zvaničnica (video)

Večernje novosti pre 3 sata
AMERIČKI predsednik Donald Tramp je juče u intervjuu sa Larijem Kudlouom objasnio zašto je uveo carine Švajcarskoj, otkrivajući da ih je dodatno podigao jer mu se nije dopao ton kojim mu se obratila švajcarska zvaničnica. Foto: Tanjug/Mark Schiefelbein… »
Tramp kritikuje Švajcarsku zbog trgovinskog deficita i carina

Tramp kritikuje Švajcarsku zbog trgovinskog deficita i carina

RTV pre 4 sati
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je Švajcarsku, tvrdeći da je ta zemlja profitirala od trgovinskih neravnoteža sa SAD. U intervjuu za televiziju Foks biznis, Tramp je rekao da je Švajcarska "nije plaćala nikakve… »
Trgovinski rat sa Švajcarskom: Kako su američke carine uticale na bilateralne odnose i ekonomske tokove

Trgovinski rat sa Švajcarskom: Kako su američke carine uticale na bilateralne odnose i ekonomske tokove

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp kritikovao je Švajcarsku, tvrdeći da je ta zemlja profitirala od trgovinskih neravnoteža sa SAD. U intervjuu za televiziju Foks biznis, Tramp je rekao da je Švajcarska "nije plaćala nikakve tarife" i… »

Vesti dana »