Povezane vesti
"Prestani da se predstavljaš kao ja, izgledaš kao dronjak": Bekvalčeva lagala ljude na ulici, Kristina pobesnela
Mondo 11.02.2026
Poznato je da su pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina izuzetno vezane, ali i da fizički neverovatno liče. Iako nisu bliznakinje, pevačica je priznala da tu sličnost ponekad zloupotrebljava, što njenu mlađu sestru dovodi do ludila. Naime… »
"Da li možeš da prestaneš da se predstavljaš kao ja, izgledaš kao dronjak?" Nataša Bekvalac otkrila šta govori ljudima na…
Blic 11.02.2026
Kristina je reagovala s humorom na ovu naviku svoje starije sestre. Nataša je otkrila svoje preferencije u ljubavnom životu, iskreno govoreći o svom odnosu prema brakovima i avanturama. Poznato je da su pevačica Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina… »
"Možeš li da prestaneš da se predstavljaš kao ja kad izgledaš kao dronjak?!" Nataša žestoko smestila Kristini
Telegraf 11.02.2026
Poznato je da su sestre Bekvalac veoma vezane jedna za drugu i da su oduvek bile u fenomenalnim odnosima. Nataša Bekvalac i njena sestra su dosta slične i likom, zbog čega ih mnogi mešaju. Ova prednost je u jednom slučaju išla na ruku pevačici što je ona… »
"Da li možeš da prestaneš da se predstavljaš kao ja, kad izgledaš kao dronjak?" Nataša i Kristina Bekvalac dosta liče, a evo…
Kurir 11.02.2026
Poznato je da su sestre Bekvalac veoma vezane jedna za drugu i da su oduvek bile u fenomenalnim odnosima, a osim karakternog poklapanja , Nataša i Kristina toliko fizički liče da ih ljudi vrlo često i pomešaju. Upravo to je pevačica mudro iskoristila, a… »
Vesti dana »
Pripadnici UKP u zgradi Filozofskog fakulteta u Beogradu; Dekan i nekoliko zaposlenih na saslušanju zbog smrti devojke
RTV pre 1 satjoš 88 povezanih
Upozorenje za vozače: Budite oprezni narednih dana, najavljeni kiša i sneg
B92 pre 1 satjoš 28 povezanih
Državna sekretarka: Počeo probni završni ispit u svim osnovnim školama u Srbiji
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Snažno nevreme u regionu: U Zagrebu oštećene škole i vrtići, nastava otkazana, u delovima Crne Gore satima nema struje
NIN pre 1 satjoš 49 povezanih