Povezane vesti
Marko Đurić uputio saučešće zbog masovnog ubistva u Kanadi: "Narod Srbije izražava solidarnost"
Blic pre 4 sati
Marko Đurić, ministar spoljnih poslova, poručio je da je duboko ožalošćen zbog tragične pucnjave u Kolumbiji Kako je rekao, narod Srbije izražava solidarnost sa narodom Kanade Marko Đurić, ministar spoljnih poslova uputio je saučešće zbog tragične… »
Đurić izjavio saučešće porodicama žrtava pucnjave u Kanadi
Euronews pre 3 sata
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je duboko ožalošćen tragičnom pucnjavom u srednjoj školi Tambler Ridž u Britanskoj Kolumbiji, u Kanadi. "Moje iskreno saučešće porodicama i voljenima žrtava, kao i mojoj dragoj koleginici… »
Premijer Macut uputio saučešće porodicama žrtava masovne pucnjave u školi u Kanadi
Serbian News Media pre 7 sati
Premijer Srbije Đuro Macut uputio je danas saučešće premijeru Kanade Marku Karniju, kao i građanima i porodicama nakon pucnjave u školi u kojoj je poginulo 10 ljudi, saopštio je njegov kabinet. „Sa iskrenom tugom primili smo vest o ovoj strašnoj… »
Premijer Macut uputio saučešće porodicama žrtava masovne pucnjave u školi u Kanadi
Danas pre 8 sati
Premijer Srbije Đuro Macut uputio je danas saučešće premijeru Kanade Marku Karniju, kao i građanima i porodicama nakon pucnjave u školi u kojoj je poginulo 10 ljudi, saopštio je njegov kabinet. „Sa iskrenom tugom primili smo vest o ovoj strašnoj… »
Svetski lideri izrazili saučešće nakon smrtonosne pucnjave u Kanadi
Euronews pre 8 sati
Međunarodni lideri uputili su poruke saučešća i solidarnosti Kanadi nakon smrtonosne pucnjave u srednjoj školi u Tambler Ridžu, u kojoj je ubijeno najmanje 10 osoba, a više desetina je povređeno. Francuski predsednik Emanuel Makron poručio je da… »
"Izuzetno me je potresla vest" Vučić uputio saučešće građanima Kanade i porodicama žrtava
Blic pre 8 sati
Vučić je naglasio značaj pružanja podrške i zaštite mladima u teškim situacijama U srednjoj školi u Tambler Ridžu u Britanskoj Kolumbiji došlo je do tragične pucnjave Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća građanima Kanade i… »
Vučić uputio saučešće građanima Kanade i porodicama žrtava
RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća građanima Kanade i porodicama žrtava u tragediji u toj zemlji. "Izuzetno me je potresla vest o tragediji koja se dogodila u školi u Kanadi. Srbija razume i deli vašu bol… »
Vučić uputio saučešće građanima Kanade i porodicama žrtava
Euronews pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća građanima Kanade i porodicama žrtava u tragediji u toj zemlji. "Izuzetno me je potresla vest o tragediji koja se dogodila u školi u Kanadi. Srbija razume i deli vašu bol. Svaki ovakav… »
"Srbija razume vašu bol" Predsednik Vučić uputio saučešće Kanađanima: "Izuzetno me je potresla vest o tragediji"
Dnevnik pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom pucnjave u školi u Kanadi. - Izuzetno me je potresla vest o tragediji koja se dogodila u školi u Kanadi. Srbija razume i deli vašu bol. Izuzetno me je potresla vest o tragediji koja… »
Vesti dana »
Manja Grčić izabrana za direktorku javnog servisa u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 46 povezanih
Blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima koja je počela u 13 časova traje i dalje
N1 Info pre 15 minutajoš 47 povezanih
Ostavka direktora bolnice u Čačku zbog smrti devojčice, mnoga pitanja i dalje bez odgovora
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane