Povezane vesti

Mediji: Uprava BH Telekoma odlučila da kanale Pink grupe skine s platforme Moja TV

Mediji: Uprava BH Telekoma odlučila da kanale Pink grupe skine s platforme Moja TV

N1 Info pre 20 sati
Uprava BH Telekoma donela je odluku da sa svoje platforme Moja TV skine kanale Pink grupe iz Srbije, objavio je danas sarajevski portal Raport. Prema nezvaničnim informacijama tog portala, uprava BH Telekoma, sa Amelom Kovačevićem na čelu, već duže vreme… »
Uprava BH Telekoma odlučila da kanale Pink grupe skine s platforme Moja TV

Uprava BH Telekoma odlučila da kanale Pink grupe skine s platforme Moja TV

Serbian News Media pre 20 sati
Uprava BH Telekoma donela je odluku da sa svoje platforme Moja TV skine kanale Pink grupe iz Srbije objavio je danas sarajevski portal Raport. Po nezvaničnim informacijama tog portala, uprava BH Telekoma, sa Amelom Kovačevićem na čelu, već duže vreme… »

Danas pre 20 sati
Uprava BH Telekoma donela je odluku da sa svoje platforme Moja TV skine kanale Pink grupe iz Srbije objavio je danas sarajevski portal Raport. Po nezvaničnim informacijama tog portala, uprava BH Telekoma, sa Amelom Kovačevićem na čelu, već duže vreme… »

Vesti dana »