Povezane vesti
"Treba mi za hranu": Kristijan Golubović moli Baku Praseta da ga angažuje, otkriveni svi detalji
Mondo 11.02.2026
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji je gledalo skoro 600.000 ljudi. Iako ga je u prvi mah ocenio kao lakrdiju na koju ne bi pristao za manje od 300.000 evra, Kristijan… »
Kristijan se nudi Baki Prasetu! Tražio 300.000€ za meč, pa drastično snizio cifru: "Samo za hranu mi treba..."
Telegraf 11.02.2026
Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, danima se nudi jutjuberu Baki Prasetu da ga angažuje za naredni borilački turnir. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji je gledalo… »
"Treba mi za hranu 15.000 €" Kristijan se nudi Baki Prasetu - tražio 300.000 € za meč, sad drastično spustio tarifu
Kurir 11.02.2026
Bivši rijaliti učesnik i voditelj Kristijan Golubović već danima se nudi jutjuberu Baki Prasetu da ga angažuje za naredni borilački turnir. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji… »
Vesti dana »
Rektor Đokić: Spreman sam da prihvatim politički angažman, ukoliko to traže studenti i građani
Beta pre 57 minutajoš 63 povezane
“To što se desilo u Beogradu je nezamislivo bilo gde u Evropi ili u svetu, skoro da je teroristički čin”: Profesor iz Ljubljane o upadu policije u Rektorat
Nova pre 8 satijoš 34 povezane
Cene nafte pale zbog nade u brzu deeskalaciju situacije na Bliskom istoku
Euronews pre 47 minutajoš 24 povezane
Starmer rekao da neće birati između SAD i EU, ali potrebni su jači odnosi s Evropom
Beta pre 6 satijoš 40 povezanih