Povezane vesti

"Treba mi za hranu": Kristijan Golubović moli Baku Praseta da ga angažuje, otkriveni svi detalji

"Treba mi za hranu": Kristijan Golubović moli Baku Praseta da ga angažuje, otkriveni svi detalji

Mondo pre 1 dan
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji je gledalo skoro 600.000 ljudi. Iako ga je u prvi mah ocenio kao lakrdiju na koju ne bi pristao za manje od 300.000 evra, Kristijan… »
Kristijan se nudi Baki Prasetu! Tražio 300.000€ za meč, pa drastično snizio cifru: "Samo za hranu mi treba..."

Kristijan se nudi Baki Prasetu! Tražio 300.000€ za meč, pa drastično snizio cifru: "Samo za hranu mi treba..."

Telegraf pre 1 dan
Bivši rijaliti učesnik, Kristijan Golubović, danima se nudi jutjuberu Baki Prasetu da ga angažuje za naredni borilački turnir. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji je gledalo… »
"Treba mi za hranu 15.000 €" Kristijan se nudi Baki Prasetu - tražio 300.000 € za meč, sad drastično spustio tarifu

"Treba mi za hranu 15.000 €" Kristijan se nudi Baki Prasetu - tražio 300.000 € za meč, sad drastično spustio tarifu

Kurir pre 1 dan
Bivši rijaliti učesnik i voditelj Kristijan Golubović već danima se nudi jutjuberu Baki Prasetu da ga angažuje za naredni borilački turnir. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase nedavno je organizovao prvi BFC - Baka Fighting Championship koji… »

Vesti dana »