Povezane vesti

(Foto) Ninu Đogani ščepao dečko nakon što je operisala nos. Bio u Okružnom zatvoru, a sad ne pušta iz zagrljaja Anabelinu…

(Foto) Ninu Đogani ščepao dečko nakon što je operisala nos. Bio u Okružnom zatvoru, a sad ne pušta iz zagrljaja Anabelinu…

Blic pre 10 sati
Nina je otvoreno govorila o posetama dečku u zatvoru. Pokazala je rezultate operacije uz napomenu o trenutnom oticanju. Sestra pobednice "Zadruge" Lune Đogani, Nina Đogani, otišla je nedavno u Tursku, gde je operisala nos. Ona je sad na društvenim… »
"Znam da bi ti sad skočila" Luna Đogani reagovala zbog poteza njene sestre (foto)

"Znam da bi ti sad skočila" Luna Đogani reagovala zbog poteza njene sestre (foto)

Kurir pre 11 sati
Ćerka pevačice Anabele Atijas, Nina Đogani, nalazi se u Turskoj, gde je nedavno operisala nos. Nina se sad šetala Istanbulom, te je zabeležila za pratioce na Instagramu nešto što joj se jako dopalo. - Ljudi moji! - poručila je Nina Đogani oduševljeno dok… »
(Foto) Nina Đogani pokazala novi nos nakon operacije: Oglasila se iz Turske: "Otečena, ali mogu da jedem napokon"

(Foto) Nina Đogani pokazala novi nos nakon operacije: Oglasila se iz Turske: "Otečena, ali mogu da jedem napokon"

Blic pre 17 sati
Objavila je da se prvi put posle operacije oseća dobro i da može da jede. Njen otac, Gagi Đogani, pohvalio je njen talenat za muziku, ples i sport. Ćerka pevačice Anabele Atijas, Nina Đogani operisala je nos u Turskoj, a sada se oglasila i pokazala kako… »
"Sva sam otekla!" Nina Đogani se uslikala nakon operacije, u Turskoj smanjila nos: "Prvi dan kad mogu..."

"Sva sam otekla!" Nina Đogani se uslikala nakon operacije, u Turskoj smanjila nos: "Prvi dan kad mogu..."

Telegraf pre 17 sati
Mlađa sestra Lune Đogani, Nina Đogani, operisana je 6. februara. Ćerka pevačice Anabela Atijas podvrgla se estetskom zahvatu i korigovala nos, a sada je čeka dug proces oporavka. Nina se redovno oglašava na društvenim mrežama o svojoj situaciji, pa je… »

Vesti dana »