Povezane vesti
(Foto) Ninu Đogani ščepao dečko nakon što je operisala nos. Bio u Okružnom zatvoru, a sad ne pušta iz zagrljaja Anabelinu…
Blic pre 10 sati
Nina je otvoreno govorila o posetama dečku u zatvoru. Pokazala je rezultate operacije uz napomenu o trenutnom oticanju. Sestra pobednice "Zadruge" Lune Đogani, Nina Đogani, otišla je nedavno u Tursku, gde je operisala nos. Ona je sad na društvenim… »
"Znam da bi ti sad skočila" Luna Đogani reagovala zbog poteza njene sestre (foto)
Kurir pre 11 sati
Ćerka pevačice Anabele Atijas, Nina Đogani, nalazi se u Turskoj, gde je nedavno operisala nos. Nina se sad šetala Istanbulom, te je zabeležila za pratioce na Instagramu nešto što joj se jako dopalo. - Ljudi moji! - poručila je Nina Đogani oduševljeno dok… »
(Foto) Nina Đogani pokazala novi nos nakon operacije: Oglasila se iz Turske: "Otečena, ali mogu da jedem napokon"
Blic pre 17 sati
Objavila je da se prvi put posle operacije oseća dobro i da može da jede. Njen otac, Gagi Đogani, pohvalio je njen talenat za muziku, ples i sport. Ćerka pevačice Anabele Atijas, Nina Đogani operisala je nos u Turskoj, a sada se oglasila i pokazala kako… »
"Sva sam otekla!" Nina Đogani se uslikala nakon operacije, u Turskoj smanjila nos: "Prvi dan kad mogu..."
Telegraf pre 17 sati
Mlađa sestra Lune Đogani, Nina Đogani, operisana je 6. februara. Ćerka pevačice Anabela Atijas podvrgla se estetskom zahvatu i korigovala nos, a sada je čeka dug proces oporavka. Nina se redovno oglašava na društvenim mrežama o svojoj situaciji, pa je… »
Vesti dana »
Denver uz malo drame rutinirao Memfis: Tandem Jokić - Marej u gro planu
Euronews pre 33 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 43 minutajoš 19 povezanih
Osamnaestogodišnjak osumnjičen za masovno ubistvo u Kanadi, žrtve i šestoro dece
BBC News pre 13 minutajoš 13 povezanih
Predstavnički dom SAD izglasao ukidanje Trampovih tarifa Kanadi
Insajder pre 13 minutajoš 9 povezanih