Povezane vesti

"Tu je moja beba": Luka Vujović ljubi Aniti Stanojlović stomak, stiže prinova u "Elitu"?

"Tu je moja beba": Luka Vujović ljubi Aniti Stanojlović stomak, stiže prinova u "Elitu"?

Mondo pre 1 sat
Anita Stanojlović i Luka Vujović imaju vrlo turbulentan odnos, ali to ih ne sprečava u nameri da postanu roditelji. Nedavno, je Luka otkrio da uveliko sa Anitom radi na natalitetu, a sada su kamere usnimile trenutak koji je zaintrigirao i njihove cimere… »
Luka ljubi Aniti stomak: "Tu je moja beba", ne skidaju osmeh sa lica

Luka ljubi Aniti stomak: "Tu je moja beba", ne skidaju osmeh sa lica

Blic pre 3 sata
Anita je izjavila da je otvorena prema mogućnosti da ponovo postane majka. Tokom nedavne žurke, Luka je izjavio da očekuje dete sa Anitom, što je izazvalo reakcije učesnika. Odnos Anite Stanojlović i Luke Vujovića u "Zadruzi 9 Eliti" ponovo intrigira… »
"Tu je moja beba" Anita i Luka nisu znali da ih snimaju kamere, pa se videlo kako joj ljubi stomak: Stiže prinova u Elitu?

"Tu je moja beba" Anita i Luka nisu znali da ih snimaju kamere, pa se videlo kako joj ljubi stomak: Stiže prinova u Elitu?

Kurir pre 2 sata
Anita Stanojlović i Luka Vujović imaju vrlo turbulentan odnos, ali to ih ne sprečava u nameri da postanu roditelji. Nedavno, je Luka otkrio da uveliko sa Anitom radi na natalitetu, a sada su kamere usnimile trenutak koji je zaintrigirao i njihove cimere… »

Vesti dana »