Povezane vesti
Suspendovan Dejan Nedić
Sportske.net pre 1 dan
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Nedić je sportskoj javosti u Srbiji najviše poznat kao stalni analitičar suđenja u fudbalskim emisijama na RTS-u… »
FSS suspendovao Dejana Nedića, najavio da će u policiju: Psovke i uvrede u Kući fudbala u Staroj Pazovi
Mondo pre 12 sati
Bivši srpski sudija i aktuelni komentator suđenja na Radio-televiziji Srbije, Dejan Nedić (60), suspendovan je odlukom Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Disciplinska i etička komisija FSS izrekli su mu tu meru, kao posmatraču suđenja sa liste Super i Prve… »
Nedić se oglasio: "Vređali su me i psovali"
B92 pre 13 sati
Dejan Nedić se oglasio posle suspenzije od strane FSS-a, a nakon incidenta koji se dogodio u Staroj Pazovi. Nedić je u razgovoru za "Telegraf" otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru FSS-a i FSB-a, a čitav incident sa dvojicom… »
Nedić se oglasio: „Govorili su mi da sam pi*ka i go*no!“
Hot sport pre 14 sati
Oštar odgovor bivšeg sudije Dejan Nedić ponovo se oglasio povodom odluke Fudbalskog saveza Srbije da ga suspenduje, navodeći da od 9. februara više nema nijednu funkciju u sistemu i da je sam napustio sve pozicije u FSS i FSB. Bivši predsednik sudijske… »
Dejan Nedić se oglasio posle haosa u FSS: Psovali su me i napali, kolege su sprečile da me prebiju!
Kurir pre 14 sati
Dejan Nedić sklonjen je sa liste posmatrača suđenja za Superligu i Prvu ligu, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak. Nedić je otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru FSS-a i FSB-a, a čitav incident sa dvojicom… »
Dejan Nedić se oglasio posle haosa u FSS: "Vređali su me i psovali, podneo sam ostavku, a policiji..."
Telegraf pre 15 sati
Odluka da je Dejan Nedić suspendovan od strane FSS-a nakon incidenta koji se dogodio u Staroj Pazovi dobila je i odgovor, sada već doskorašnjeg funkcionera Saveza. Nedić je za Telegraf otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru… »
Šok u srpskom fudbalu: Nedić suspendovan, sukob sa mladim sudijama podigao buru!
Hot sport pre 17 sati
Disciplinska komisija reagovala – čeka se konačna odluka. Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o suspenziji Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Pokrenut je i disciplinski postupak… »
Sukob u sudijskoj organizaciji Fudbalski savez Srbije suspendovao Dejana Nedića. Incident pored terena uzrok svemu?
Dnevnik pre 17 sati
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije! Takođe, pokrenut je disciplinski postupak protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i bivšeg predsednika Strukovne… »
FSS suspendovao Dejana Nedića: Pokrenut disciplinski postupak zbog sukoba sa sudijama
Kurir pre 16 sati
Ujedno je i pokrenut protiv nekadašnjeg sudije i čestog stručnog komentatora u emisijama Radio Televizije Srbije. Navodno, sve je epilog njegovog sukoba sa mlađim kolegama Momčilom Markovićem i Urošem Stojkovićem, prenose domaći mediji. Odluka o tačnoj… »
FSS suspendovao Dejana Nedića
B92 pre 16 sati
Posmatrač suđenja sa liste Superlige i Prve lige Srbije, Dejan Nedić, suependovan je do daljeg od strane Disciplinske i etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije. Ujedno, pokrenut je postupak protiv bivšeg sudije i čestog stručnog komentatora u emisijama… »
FSS suspendovao Dejana Nedića
Sport klub pre 17 sati
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Istovremeno, protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i doskorašnjeg predsednika Strukovne organizacije FS Beograda… »
Fudbalski savez Srbije suspendovao Dejana Nedića!
Telegraf pre 17 sati
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije! Takođe, pokrenut je disciplinski postupak protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i bivšeg predsednika Strukovne… »
Vesti dana »
Novi istorijski podvig Srbina: Nikola Jokić uradio ono što niko nikada nije u NBA ligi
Telegraf pre 52 minutajoš 49 povezanih
Rusija: Požar u rafineriji nafte u Uhti zbog napada ukrajinskih dronova
RTV pre 57 minutajoš 19 povezanih