Povezane vesti
Suspendovan Dejan Nedić
Sportske.net 11.02.2026
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Nedić je sportskoj javosti u Srbiji najviše poznat kao stalni analitičar suđenja u fudbalskim emisijama na RTS-u… »
FSS suspendovao Dejana Nedića, najavio da će u policiju: Psovke i uvrede u Kući fudbala u Staroj Pazovi
Mondo 11.02.2026
Bivši srpski sudija i aktuelni komentator suđenja na Radio-televiziji Srbije, Dejan Nedić (60), suspendovan je odlukom Fudbalskog saveza Srbije (FSS). Disciplinska i etička komisija FSS izrekli su mu tu meru, kao posmatraču suđenja sa liste Super i Prve… »
Nedić se oglasio: "Vređali su me i psovali"
B92 11.02.2026
Dejan Nedić se oglasio posle suspenzije od strane FSS-a, a nakon incidenta koji se dogodio u Staroj Pazovi. Nedić je u razgovoru za "Telegraf" otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru FSS-a i FSB-a, a čitav incident sa dvojicom… »
Nedić se oglasio: „Govorili su mi da sam pi*ka i go*no!“
Hot sport 11.02.2026
Oštar odgovor bivšeg sudije Dejan Nedić ponovo se oglasio povodom odluke Fudbalskog saveza Srbije da ga suspenduje, navodeći da od 9. februara više nema nijednu funkciju u sistemu i da je sam napustio sve pozicije u FSS i FSB. Bivši predsednik sudijske… »
Dejan Nedić se oglasio posle haosa u FSS: Psovali su me i napali, kolege su sprečile da me prebiju!
Kurir 11.02.2026
Dejan Nedić sklonjen je sa liste posmatrača suđenja za Superligu i Prvu ligu, a protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak. Nedić je otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru FSS-a i FSB-a, a čitav incident sa dvojicom… »
Dejan Nedić se oglasio posle haosa u FSS: "Vređali su me i psovali, podneo sam ostavku, a policiji..."
Telegraf 11.02.2026
Odluka da je Dejan Nedić suspendovan od strane FSS-a nakon incidenta koji se dogodio u Staroj Pazovi dobila je i odgovor, sada već doskorašnjeg funkcionera Saveza. Nedić je za Telegraf otkrio da je 9. februara podneo ostavku na sve funkcije u okviru… »
Šok u srpskom fudbalu: Nedić suspendovan, sukob sa mladim sudijama podigao buru!
Hot sport 11.02.2026
Disciplinska komisija reagovala – čeka se konačna odluka. Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o suspenziji Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Pokrenut je i disciplinski postupak… »
Sukob u sudijskoj organizaciji Fudbalski savez Srbije suspendovao Dejana Nedića. Incident pored terena uzrok svemu?
Dnevnik 11.02.2026
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije! Takođe, pokrenut je disciplinski postupak protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i bivšeg predsednika Strukovne… »
FSS suspendovao Dejana Nedića: Pokrenut disciplinski postupak zbog sukoba sa sudijama
Kurir 11.02.2026
Ujedno je i pokrenut protiv nekadašnjeg sudije i čestog stručnog komentatora u emisijama Radio Televizije Srbije. Navodno, sve je epilog njegovog sukoba sa mlađim kolegama Momčilom Markovićem i Urošem Stojkovićem, prenose domaći mediji. Odluka o tačnoj… »
FSS suspendovao Dejana Nedića
B92 11.02.2026
Posmatrač suđenja sa liste Superlige i Prve lige Srbije, Dejan Nedić, suependovan je do daljeg od strane Disciplinske i etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije. Ujedno, pokrenut je postupak protiv bivšeg sudije i čestog stručnog komentatora u emisijama… »
FSS suspendovao Dejana Nedića
Sport klub 11.02.2026
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije. Istovremeno, protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i doskorašnjeg predsednika Strukovne organizacije FS Beograda… »
Fudbalski savez Srbije suspendovao Dejana Nedića!
Telegraf 11.02.2026
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je Dejana Nedića, posmatrača suđenja sa liste Super i Prve lige Srbije! Takođe, pokrenut je disciplinski postupak protiv nekadašnjeg pomoćnog sudije i bivšeg predsednika Strukovne… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 1. april 2026: Danas oblačno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
Oglasilo se VJT o protestima ispred Rektorata: Protiv svih koji su napali policiju biće preduzete mere
Nova pre 6 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Rusija možda planira opštu mobilizaciju; Moskva: Intenzivno radimo na zaštiti kritične infrastrukture
RTV pre 13 minutajoš 1 povezana