Povezane vesti
Papapetru otkrio: „Jedini razlog zbog kog sam otišao u Partizan bio je…“
Hot sport pre 13 sati
Grk se prisetio dolaska u Humsku Janis Papapetru se još jednom vratio na period proveden u Partizanu, ističući da je poziv Željka Obradovića bio presudan trenutak u karijeri i da finansijski uslovi tada nisu igrali nikakvu ulogu u njegovoj odluci. Grčki… »
"U Partizan sam došao samo zbog Željka Obradovića": Miljenik Grobara koji je dobio i pesmu od njih!
Telegraf pre 15 sati
Bio je Janis Papapetru jednu sezonu u Partizanu, kada je uspeo da osvoji ABA ligu sa crno-belima i bude nadomak plasmana na F4 sa Parnim valjkom, kada je ekipa Željka Obradovića bila veoma blizu da izbaci španski klub iz plej-ofa Evrolige. Grčki košarkaš… »
"Jedini razlog dolaska u Partizan je Željko Obradović"
B92 pre 15 sati
Janis Papapetru se zadržao jednu sezonu u Partizanu, ali ga navijači i dalje pamte. Grčki košarkaš je na kraju prošle sezone stavio tačku na karijeru zbog povreda, a u opširnom razgovoru za tamošnju Gazetu se dotakao i perioda u Humskoj. Kako je otkrio… »
Papapetru: "Kada je zvao Željko, više se o parama ne priča"
Sportske.net pre 17 sati
Janis Papapetru je jedan od košarkaša koji su bili u generaciji Partizana koja je igrala četvrtfinale Evrolige i u onom čuvenom plej-ofu protiv Real Madrida poražena sa 3:2 posle preokreta. I često u grčkim medijima govori o tom periodu u Partizanu, sada… »
Papapetru: Obradović je jedini razlog što sam otišao u Partizan
Sport klub pre 21 sat
Jednu sezonu je Janis Papapetru radio sa Željkom Obradovićem u Partizanu, iza toga je njegova karijera krenula dobrim putem jer je sa Panatinaikosom osvojio titulu šampiona Evrope... Karijera nije međutim trajala još kratko. Janis Papapetru je posle niza… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Jokić još jednom pomerio granice NBA košarke: Lude brojke pred Ol-star vikend
Euronews pre 1 satjoš 45 povezanih
AKS U TRODNEVNOJ OBUSTAVI RADA: Advokati širom Srbije stupaju u protest zbog „Mrdićevih zakona“ Advokati u trodnevnoj obustavi rada
Volim Zrenjanin pre 45 minutajoš 8 povezanih
Blokada Ibarske magistrale u Mrčajevcima nastavljena i danas
Radio sto plus pre 1 satjoš 14 povezanih