Povezane vesti
'Bilo me je mnogo sramota': Kako velike grudi mogu da utiču na zdravlje
Radio 021 11.02.2026
Iako se velike grudi u mnogim delovima sveta smatraju privlačnim, to može da bude izazov, jer one mogu značajno da utiču na zdravlje i kvalitet života žena. BBC/Getty Images Velike grudi nekim ženama mogu da stvore svakodnevne tegobe „Ranije sam hodala… »
BBC News 11.02.2026
Iako se velike grudi u mnogim delovima sveta smatraju privlačnim, to može da bude izazov, jer one mogu značajno da utiču na zdravlje i kvalitet života žena. „Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer… »
NIN 11.02.2026
"Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer me je bilo mnogo sramota." Rakel, profesorka univerziteta iz Argentine, odlučila je 2010. da se podvrgne operaciji smanjenja grudi. Danas, 52-godišnjakinja… »
‘Bilo me je mnogo sramota’: Kako velike grudi mogu da utiču na zdravlje
Južne vesti 11.02.2026
BBC/Getty Images Velike grudi nekim ženama mogu da stvore svakodnevne tegobe „Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer me je bilo mnogo sramota.“ Rakel, profesorka univerziteta iz Argentine… »
Vesti dana »
UŽIVO Masovni napadi SAD na ključni vojni objekat u Isfahanu; Iran gađao baze u Kuvajtu i Emiratima
Sputnik pre 24 minutajoš 35 povezanih
Bajatović: Srbija će imati stabilno snabdevanje ruskim gasom do 2028. godine
Nedeljnik pre 29 minutajoš 13 povezanih
Uživo Amerikanci pobesneli zbog Zelenskog; Izdato upozorenje: "Bežite, stiže Flamingo" FOTO/VIDEO
B92 pre 24 minutajoš 12 povezanih
Zastoja nema, sve teče! Trenutno najopterećeniji Brankov most, ali sve se kreće: Na Pančevcu kao podmazano kad nema kiše (foto)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih