Povezane vesti
'Bilo me je mnogo sramota': Kako velike grudi mogu da utiču na zdravlje
Radio 021 pre 13 sati
Iako se velike grudi u mnogim delovima sveta smatraju privlačnim, to može da bude izazov, jer one mogu značajno da utiču na zdravlje i kvalitet života žena. BBC/Getty Images Velike grudi nekim ženama mogu da stvore svakodnevne tegobe „Ranije sam hodala… »
BBC News pre 14 sati
Iako se velike grudi u mnogim delovima sveta smatraju privlačnim, to može da bude izazov, jer one mogu značajno da utiču na zdravlje i kvalitet života žena. „Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer… »
NIN pre 14 sati
"Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer me je bilo mnogo sramota." Rakel, profesorka univerziteta iz Argentine, odlučila je 2010. da se podvrgne operaciji smanjenja grudi. Danas, 52-godišnjakinja… »
‘Bilo me je mnogo sramota’: Kako velike grudi mogu da utiču na zdravlje
Južne vesti pre 14 sati
BBC/Getty Images Velike grudi nekim ženama mogu da stvore svakodnevne tegobe „Ranije sam hodala pogrbljenih ramena, samo da se ne vidi da imam velike grudi. Sećam se toga jer me je bilo mnogo sramota.“ Rakel, profesorka univerziteta iz Argentine… »
Vesti dana »
Jokić umalo kvadripl-dabl: Denver slavio u neizvesnoj završnici!
Hot sport pre 47 minutajoš 37 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 12. februar: Ujutru mestimično sa kišom, tokom dana sunčano
Beta pre 43 minutajoš 19 povezanih
Osamnaestogodišnjak osumnjičen za masovno ubistvo u Kanadi, žrtve i šestoro dece
BBC News pre 13 minutajoš 13 povezanih
Američki kongres usvaja rezoluciju o poništavanju tarifa Kanadi
Euronews pre 43 minutajoš 9 povezanih