Povezane vesti
Horor u levicama: Monstrum ubio bivšu devojku i njenu maloletnu ćerku, nakon krvavog pira sam ušetao u stanicu
Blic pre 22 dana
Osumnjičeni muškarac, bivši partner žrtve, sam se prijavio policiji. Policija je slučaj okarakterisala kao posebno teško krivično delo, a istraga je u toku. Dvostruko ubistvo u slovačkom gradu Levice šokiralo je slovačku javnost nakon što su u jednom… »
Srbin koji je ubio partnerku jer je bila "bezobrazna" se obratio rodbini žrtve: Rekao im je nešto neočekivano
Telegraf pre 21 dana
Mile Dukić, stanovnik Milvokija srpskog porekla, optužen je da je ženu izbo 22 puta i da je poslao okrutnu poruku ćerki žrtve nakon napada. On se u sredu pojavio u sudu, gde je zatražio da se izvini porodici žrtve. Tužilaštvo navodi da je 39-godišnji… »
Srbin iz Milvokija uhapšen zbog brutalnog ubistva žene: Pretukao je i izbo, pa uradio monstruoznu stvar
Mondo pre 21 dana
Mile Dukić (39), muškarac iz Milvokija u Sjedinjenim Američkim Državama, optužen je za ubistvo žene Amande Varisko (44) sa kojom je živeo, piše " Fox 6". Prema navodima tužilaštva, on ju je izbo više od 20 puta, a zatim poslao poruku njenom detetu u… »
Ubio bivšu devojku i njenu maloletnu ćerku: Nakon krvavog pira sam ušetao u stanicu (foto)
Večernje novosti pre 21 dana
DVOSTRUKO ubistvo u gradu Levice šokiralo je slovačku javnost nakon što su u jednom stanu pronađena tela majke i njene maloletne ćerke. Foto: AP Policija je slučaj kvalifikovala kao posebno teško krivično delo ubistva, a osumnjičeni muškarac (40) sam se… »
Srbin koji je ubio ženu u Milvokiju već robijao: Milivoje ima krcat dosije, osuđivan zbog smrti prijatelja, a komšinicu…
Kurir pre 21 dana
Tužilaštvo u Milvokiju podiglo je optužnicu protiv muškarca zbog toga što je svoju nevenčanu partnerku, sa kojom je živeo, nasmrt izbo 22 puta u grudi. Osumnjičeni je Mile Dukić, poreklom iz Srbije, a njegov kriminalni dosije ledi krv u žilama! Protiv… »
Srbin brutalno ubio ženu, masakr u školi, napad slonovima na Nemačku: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 21 dana
Srbin iz Milvokija optužen za brutalno ubistvo žene: "Ubio sam ti mamu, bila je bezobrazna" Telegraf.rs i ovog jutra sumira najvažnije događaje iz sveta koji su obeležili prethodni dan. Mile Dukić, muškarac iz Milvokija srpskog porekla, optužen je za… »
Mile Dukić (39) nožem izbo ženu 22 puta Nakon ubistva ćerki poslao jezivu poruku: "Ubio sam ti mamu, bila je bezobrazna"
Blic pre 22 dana
Mile Dukić optužen je za ubistvo ljubavne partnerke koje je dogodilo nakon verbalnog konflikta Žena je na telu imala 22 ubodne rane Mile Dukić (39) iz Milvokija optužen je za ubistvo žene sa kojom je živeo, nakon što ju je, prema navodima tužilaštva… »
Vesti dana »
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 6. mart: Po ovim valutama menjačnice prodaju valute
Mondo pre 11 minutajoš 1 povezana
Orban Zelenskom: "Probićemo naftnu blokadu, ne plaše me pretnje po život"
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane