Povezane vesti
"Godinama mi prete!" Mimi Mercedez prvi put progovorila o paklu kroz koji prolazi: "Odakle im ideja?!" (foto)
Kurir pre 5 sati
Pevačica Mimi Mercedez veoma je aktivna na svom Instagram profilu, a u poslednjoj objavi progovorila je o problemu sa kojim se suočava već godinama. O tome do sada nije javno govorila. Naime, kako je otkrila, godinama unazad dobija pretnje. - Već… »
"Već nekoliko godina trpim da mi prete", Mimi Mercedez prvi put otkrila sa čime se suočava: "Odakle im ideja?"
Blic pre 6 sati
Objasnila je da ne razume razloge pretnji i osvrnula se na iskustva na internetu. Mimi je ranije radila kao striptizeta, što je potvrdila vlasnica kluba u kome je radila. Pevačica Mimi Mercedez na svom Instagram profilu veoma je aktivna, a u poslednjoj… »
"Nekoliko godina trpim da mi prete" Mimi prolazi pakao: Otkrila sa čime se suočava. "Odakle vam ideja?"
Telegraf pre 6 sati
Mlada i atraktivna pevačica Mimi Mercedez privlači pažnju javnosti otkako je kročila na muzičku scenu. Budući da je aktivna na društvenim mrežama, Mimi je sada otkrila sa čime se suočava poslednjih godina. Njena najnovija objava šokirala je sve posebno… »
Vesti dana »
Novi smrtni ishod u OB Čačak nakon operacije krajnika: Preminuo Nišlija, Ministarstvo zdravlja uvelo privremene mere
Glas juga pre 13 minutajoš 42 povezane
RHMZ: I danas će biti toplo vreme za ovaj period godine - temperatura do 18 stepeni
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih
Mlekari blokirali još jedan put: Frizerski salon u Novom Sadu dobio dozvolu da uvozi mleko i sir, stanje na tržištu je katastrofa
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 58 minutajoš 14 povezanih