Povezane vesti
"Biće mi teška godina i fizički i psihički, ali isplivaću": Darko Lazić presekao, pa doneo odluku
Mondo pre 1 dan
Darko je istakao da je svestan da će mu ova godina biti teška, ali da je zarad porodice spreman na to. Kako kaže, supruga Katarina mu je najveća podrška. "Supruga utiče jako dobro na mene, vodi računa o meni. Džabe trud, da ja to ne želim, ali lepo se… »
"Biće teška godina, zbog porodice ću isplivati" Lazić tvrdi da je okrenuo novi list: "Kad vidim kako žive..."
Telegraf pre 1 dan
Darko Lazić istakao je da je nakon turbulentnog života odlučio da okrene novi list. Kako kaže, supruga Katarina mu je najveća podrška. Darko je istakao da je svestan da će mu ova godina biti teška, ali da je zarad porodice spreman na to. - Supruga utiče… »
Vesti dana »
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Hapšenje u Crnoj Gori: Priveden biznismen Veselin Barović, zbog utaje poreza i neovlašćeno držanje oružja
Euronews pre 22 minutajoš 21 povezana
Rad SPENS-a tokom predstojećeg praznika: Evo kad su smene u Ledenoj dvorani i bazenu
Dnevnik pre 2 minutajoš 16 povezanih
(VIDEO) Cela dvorana na nogama: Ovacije za Nikolu Topića na NBA debiju u dresu Oklahome
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
Hladnije u Timočkoj krajini: Danas do sedam stepeni, od nedelje moguć i sneg u nižim predelima
Glas Zaječara pre 2 satajoš 19 povezanih