Povezane vesti
Alkaraz: Đoković je veliki čovek, mnogo mi znači njegovo mišljenje
Danas pre 3 sata
Španski teniser Karlos Alkaraz je pobedom nad Novakom Đokovićem u finalu Australijan opena postao najmlađi igrač u istoriji belog sporta koji je uspeo da osvoji sve grend slem trofeje. Nakon pomenutog finala srpski as je imao reči hvale na račun mladog… »
"Novak je ispao ljudina": Đoković jednom rečenicom kupio Alkaraza za sva vremena
Mondo pre 7 sati
Finalni meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza je i dalje u fokusu javnosti, a mladi Španac ne krije da je njegov odnos sa 16 godina starijim kolegom poseban. Iako su veliki rivali na terenu, van terena gaje veliko poštovanje jedan prema drugom… »
Alkaras: Mnogo mi je važno šta Novak kaže o meni
Sport klub pre 8 sati
Kada god igraju Novak Đoković i Karlos Alkaras, meč je fantastičan, ali se vidi još nešto. Njih dvojicu, iako je razlika u godinama čak 16, povezuje veliko drugarstvo i još veće poštovanje. To je Španac potvrdio i u intervjuu za madridski „As“. Na… »
Vesti dana »
Tužilaštvo za organizovani kriminal naredilo sprovođenje istrage zbog droge i oružja
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Proizvođači povrća se pridružili mlekarima i poljoprivrednicima koji blokiraju Ibarsku magistralu
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 42 povezane
Još jedan pacijent preminuo posle operacije krajnika u Opštoj bolnici Čačak, Ministarstvo uvodi privremene mere
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 58 povezanih
Vučić sa Erdoganom u Ankari: Razgovori od strateškog značaja za odnose Srbije i Turske
RTS pre 5 minutajoš 23 povezane