Povezane vesti
"Imam savršenu, sitnu, zgodnu plavušu": Ugledni profesor Epstajnu preporučio studentkinju, suspendovan momentalno
Kurir 12.02.2026
Univerzitet Jejl saopštio je u sredu da je profesoru Dejvidu Gelernteru privremeno zabranjeno da predaje predmete iz oblasti računarstva, dok traje provera njegovih kontakata sa Džefrijem Epstajnom. U okviru te komunikacije pominjao je i jednu… »
Profesor preporučio studenkinju Epstinu? Branio se na sramotan način, čuveni univerzitet u središtu skandala
Mondo 12.02.2026
Univerzitet Jejl saopštio je da istaknuti profesor računarskih nauka neće držati nastavu dok traje interna istraga o njegovom ponašanju, nakon što su nedavno objavljeni dokumenti otkrili da je Džefriju Epstinuposlao imejl u kojem studentkinju preporučuje… »
"Imam malu, zgodnu plavušu" Istaknuti profesor Jejla ovako je Epstajnu preporučio studentkinju: Trunku kajanja nije pokazao u…
Blic 12.02.2026
Univerzitet "Jejl" suspendovao je profesora Dejvida Gelerntera dok traje interna istraga povodom sadržaja objavljenih elektronskih poruka Gelernter brani svoje postupke, navodeći da je preporuka bila profesionalna i u skladu sa željama studentkinje… »
Vesti dana »
Pritvor do 30 dana za muškarca osumnjičenog da je bacio bombu u Zemunu
Insajder pre 43 minutajoš 35 povezanih
Tramp: SAD i Iran razgovaraju - bez napada na elektrane u narednih pet dana
Insajder pre 8 minutajoš 29 povezanih
Sudar pri sletanju u Njujorku: Avion Er Kanade teško oštećen, dve osobe poginule
Insajder pre 2 satajoš 25 povezanih
„Nisam bio spreman da imam razgovor sa Tadićem“: Veljko Paunović otvoreno o povratku kapitena u nacionalni tim, ali i o Bajčetiću i Barosu
Danas pre 13 minutajoš 26 povezanih