Povezane vesti

"Imam savršenu, sitnu, zgodnu plavušu": Ugledni profesor Epstajnu preporučio studentkinju, suspendovan momentalno

"Imam savršenu, sitnu, zgodnu plavušu": Ugledni profesor Epstajnu preporučio studentkinju, suspendovan momentalno

Kurir 12.02.2026
Univerzitet Jejl saopštio je u sredu da je profesoru Dejvidu Gelernteru privremeno zabranjeno da predaje predmete iz oblasti računarstva, dok traje provera njegovih kontakata sa Džefrijem Epstajnom. U okviru te komunikacije pominjao je i jednu… »
Profesor preporučio studenkinju Epstinu? Branio se na sramotan način, čuveni univerzitet u središtu skandala

Profesor preporučio studenkinju Epstinu? Branio se na sramotan način, čuveni univerzitet u središtu skandala

Mondo 12.02.2026
Univerzitet Jejl saopštio je da istaknuti profesor računarskih nauka neće držati nastavu dok traje interna istraga o njegovom ponašanju, nakon što su nedavno objavljeni dokumenti otkrili da je Džefriju Epstinuposlao imejl u kojem studentkinju preporučuje… »
"Imam malu, zgodnu plavušu" Istaknuti profesor Jejla ovako je Epstajnu preporučio studentkinju: Trunku kajanja nije pokazao u…

"Imam malu, zgodnu plavušu" Istaknuti profesor Jejla ovako je Epstajnu preporučio studentkinju: Trunku kajanja nije pokazao u…

Blic 12.02.2026
Univerzitet "Jejl" suspendovao je profesora Dejvida Gelerntera dok traje interna istraga povodom sadržaja objavljenih elektronskih poruka Gelernter brani svoje postupke, navodeći da je preporuka bila profesionalna i u skladu sa željama studentkinje… »

Vesti dana »