Povezane vesti

"Imam savršenu, sitnu, zgodnu plavušu": Ugledni profesor Epstajnu preporučio studentkinju, suspendovan momentalno

"Imam savršenu, sitnu, zgodnu plavušu": Ugledni profesor Epstajnu preporučio studentkinju, suspendovan momentalno

Kurir pre 6 sati
Univerzitet Jejl saopštio je u sredu da je profesoru Dejvidu Gelernteru privremeno zabranjeno da predaje predmete iz oblasti računarstva, dok traje provera njegovih kontakata sa Džefrijem Epstajnom. U okviru te komunikacije pominjao je i jednu… »
Profesor preporučio studenkinju Epstinu? Branio se na sramotan način, čuveni univerzitet u središtu skandala

Profesor preporučio studenkinju Epstinu? Branio se na sramotan način, čuveni univerzitet u središtu skandala

Mondo pre 7 sati
Univerzitet Jejl saopštio je da istaknuti profesor računarskih nauka neće držati nastavu dok traje interna istraga o njegovom ponašanju, nakon što su nedavno objavljeni dokumenti otkrili da je Džefriju Epstinuposlao imejl u kojem studentkinju preporučuje… »
"Imam malu, zgodnu plavušu" Istaknuti profesor Jejla ovako je Epstajnu preporučio studentkinju: Trunku kajanja nije pokazao u…

"Imam malu, zgodnu plavušu" Istaknuti profesor Jejla ovako je Epstajnu preporučio studentkinju: Trunku kajanja nije pokazao u…

Blic pre 8 sati
Univerzitet "Jejl" suspendovao je profesora Dejvida Gelerntera dok traje interna istraga povodom sadržaja objavljenih elektronskih poruka Gelernter brani svoje postupke, navodeći da je preporuka bila profesionalna i u skladu sa željama studentkinje… »

Vesti dana »