Повезане вести

Жена остала без посла јер је напунила 50 година: "Не требају им старији и добро плаћени радници"

Жена остала без посла јер је напунила 50 година: "Не требају им старији и добро плаћени радници"

Телеграф 12.02.2026
Позната швајцарска фирма током 2024. године отпустила је више жена старијих од 50 година, што је изазвало оптужбе за дискриминацију Енергетска компанија БКВ из Берна у јавности се представља као снажан заговорник равноправности… »
Жена остала без посла због бизарног разлога - послодавац није имао милости

Жена остала без посла због бизарног разлога - послодавац није имао милости

Каматица 12.02.2026
Енергетска компанија БКВ из Берна у јавности се представља као снажан заговорник равноправности полова. Ипак, током 2024. године отпустила је више жена старијих од 50 година, због чега се једна од бивших менаџерки осећа… »
Добила сам отказ јер сам напунила 50 година, заменили ме млађом и јефтинијом радницом: Прича жене која је ушла у рат са…

Добила сам отказ јер сам напунила 50 година, заменили ме млађом и јефтинијом радницом: Прича жене која је ушла у рат са…

Курир 12.02.2026
Енергетска компанија БКВ из Берна у јавности се представља као снажан заговорник равноправности полова. Ипак, током 2024. године отпустила је више жена старијих од 50 година, због чега се једна од бивших менаџерки осећа… »

Блиц 12.02.2026
Током 2024. године, више жена старијих од 50 година добило је отказе, што је изазвало оптужбе за дискриминацију Позната швајцарска фирма тврди да су откази последица реорганизације те да није било дискриминације Енергетска… »

Вести дана »