Povezane vesti
Žena ostala bez posla zbog bizarnog razloga - poslodavac nije imao milosti
Kamatica pre 1 sat
Energetska kompanija BKW iz Berna u javnosti se predstavlja kao snažan zagovornik ravnopravnosti polova. Ipak, tokom 2024. godine otpustila je više žena starijih od 50 godina, zbog čega se jedna od bivših menadžerki oseća diskriminisano i tvrdi da je reč… »
Dobila sam otkaz jer sam napunila 50 godina, zamenili me mlađom i jeftinijom radnicom: Priča žene koja je ušla u rat sa…
Kurir pre 3 sata
Energetska kompanija BKW iz Berna u javnosti se predstavlja kao snažan zagovornik ravnopravnosti polova. Ipak, tokom 2024. godine otpustila je više žena starijih od 50 godina, zbog čega se jedna od bivših menadžerki oseća diskriminisano i tvrdi da je reč… »
Dobila sam otkaz jer sam napunila 50 godina, zamenili me mlađom i jeftinijom radnicom: Priča žene koja je ušla u rat sa…
Blic pre 13 sati
Tokom 2024. godine, više žena starijih od 50 godina dobilo je otkaze, što je izazvalo optužbe za diskriminaciju Poznata švajcarska firma tvrdi da su otkazi posledica reorganizacije te da nije bilo diskriminacije Energetska kompanija BKW iz Berna u… »
Vesti dana »
Novi smrtni ishod u OB Čačak nakon operacije krajnika: Preminuo Nišlija, Ministarstvo zdravlja uvelo privremene mere
Glas juga pre 13 minutajoš 42 povezane
RHMZ: I danas će biti toplo vreme za ovaj period godine - temperatura do 18 stepeni
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih
Nezadovoljni proizvođači mleka nastavljaju proteste u Mrčajevcima i Bogatiću, zahtevaju hitne mere
RTV pre 28 minutajoš 23 povezane
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada zbog izmena pravosudnih zakona
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih
'Ovo je cena dostojanstva': Ukrajinski sportista izbačen sa Zimskih olimpijskih igara
BBC News pre 33 minutajoš 31 povezana