Povezane vesti

Aca Sofronijević nije poslušao Sašu Popovića i sada se gorko kaje! Muzičar otvorio dušu: Nikada to nisam uradio i mnogo mi je…

Aca Sofronijević nije poslušao Sašu Popovića i sada se gorko kaje! Muzičar otvorio dušu: Nikada to nisam uradio i mnogo mi je…

Kurir 12.02.2026
Muzičar i harmonikaš Aca Sofronijević je gotovo godinu dana od smrti Saše Popovića, emotivno progovorio o njihovom odnosu i saradnji koja mu je promenila život. Aca Sofronijević koji je krajem prošle godine podelio vest da će postati otac, otkrio je da u… »
Sofronijević ne može da prežali što nije poslušao Sašu Popovića: "Mnogo puta mi je to rekao, a ja sam..."

Sofronijević ne može da prežali što nije poslušao Sašu Popovića: "Mnogo puta mi je to rekao, a ja sam..."

Telegraf 12.02.2026
Poznati muzičar Aca Sofronijević godinama gradi uspešnu karijeru na estradi. Kako je gotovo godinu dana od smrti bivšeg direktora Granda Saše Popovića, Aca je progovorio o njegovom odnosu sa pokojnim Popovićem. Njih dvojica su se godinama unazad… »
Sofra žali što nije poslušao Sašu Popovića dok je bio živ: Čuveni muzičar priznao: Bio je u pravu, mnogo mi je krivo

Sofra žali što nije poslušao Sašu Popovića dok je bio živ: Čuveni muzičar priznao: Bio je u pravu, mnogo mi je krivo

Kurir 12.02.2026
Aca Sofronijević ima dugogodišnju karijeru, a svojim radom i trudom popeo se na sami vrh najboljih muzičara na Balkanu. Poznato je i da je sa pokojnim Sašom Popovićem bio u odličnim odnosima, a sada je progovorio je o njihovom odnosu. Ističe da su se… »
Sofra žali što nije poslušao Sašu popovića dok je bio živ: Čuveni muzičar priznao: "Bio je u pravu, mnogo mi je krivo"

Sofra žali što nije poslušao Sašu popovića dok je bio živ: Čuveni muzičar priznao: "Bio je u pravu, mnogo mi je krivo"

Blic 12.02.2026
Istakao je važnost Popovićeve uloge u afirmaciji narodnih talenata na Balkanu. Opisao je svoje iskustvo ulaska u Grand produkciju i saradnju sa Žikom Jakšićem i Sašom Popovićem. Poznati muzičar Aca Sofronijević progovorio je o svom odnosu sa pokojnim… »

Vesti dana »