Povezane vesti
'Princ poezije' Branko Miljković: Mlad, briljantan, ali i tragične sudbine
BBC News pre 12 sati
Iako je umro mlad, sa samo 27 godina, Branko Miljković je napisao neke od najznačajnijih zbirki pesama srpske književnosti koje danas ispirišu novije generacije. Kada je početkom 1950-ih godina došao u Beograd, jedan crnokosi mladić iz Niša poželeo je da… »
‘Princ poezije’ Branko Miljković: Mlad, briljantan, ali i tragične sudbine
Danas pre 12 sati
Kada je početkom 1950-ih godina došao u Beograd, jedan crnokosi mladić iz Niša poželeo je da promeni poeziju. Bio je to Branko Miljković. „Upoznali smo se u septembru 1955, on je bio student filozofije, a ja i dalje gimnazijalac. „Imao je južnjački… »
Radio 021 pre 15 sati
Iako je umro mlad, sa samo 27 godina, Branko Miljković je napisao neke od najznačajnijih zbirki pesama srpske književnosti koje danas ispirišu novije generacije. NARODNI MUZEJ NIŠ Kada je početkom 1950-ih godina došao u Beograd, jedan crnokosi mladić iz… »
‘Princ poezije’ Branko Miljković: Mlad, briljantan, ali i tragične sudbine
Južne vesti pre 15 sati
NARODNI MUZEJ NIŠ Kada je početkom 1950-ih godina došao u Beograd, jedan crnokosi mladić iz Niša poželeo je da promeni poeziju. Bio je to Branko Miljković. „Upoznali smo se u septembru 1955, on je bio student filozofije, a ja i dalje gimnazijalac. „Imao… »
NIN pre 15 sati
Kada je početkom 1950-ih godina došao u Beograd, jedan crnokosi mladić iz Niša poželeo je da promeni poeziju. Bio je to Branko Miljković. "Upoznali smo se u septembru 1955, on je bio student filozofije, a ja i dalje gimnazijalac. "Imao je južnjački… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Danas oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Čelnici Medijane pozvali studente Pravnog fakulteta da otkazanu tribinu održe u ovoj opozicionoj opštini
Medijska kutija pre 39 minutajoš 2 povezane
Nikola Topić dobio ovacije cele Amerike: Pogledajte reakciju kad je prvi put izašao na teren
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane