Povezane vesti

Bivši zaposleni nekadašnjeg B92 oglasili se saopštenjem: „Stojimo uz Verana Matića“

Bivši zaposleni nekadašnjeg B92 oglasili se saopštenjem: „Stojimo uz Verana Matića“

Nedeljnik pre 1 dan
Grupa bivših zaposlenih na nekadašnjoj B92 uputila je javnosti pismo podrške Veranu Matiću protiv koga je vlast povela kampanju mržnje. Prenosimo njihovo saopštenje u celosti sa sajta NUNS-a. „Stojimo uz Verana Matića Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici… »
Bivši zaposleni i saradnici nekadašnjeg B92 podržali Verana Matića: Zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje, poslednji trenutak…

Bivši zaposleni i saradnici nekadašnjeg B92 podržali Verana Matića: Zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje, poslednji trenutak…

Insajder pre 23 sata
Nekadašnji zaposleni i saradnici B92 reagovali su povodom kampanje mržnje protiv Verana Matića upozorivši da državni zvaničnici nisu osudili javno targetiranje. Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici B92, zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje medija… »
Reagovanje bivših zaposlenih i saradnika nekadašnjeg RTV B92: Stojimo uz Verana Matića

Reagovanje bivših zaposlenih i saradnika nekadašnjeg RTV B92: Stojimo uz Verana Matića

N1 Info pre 24 sata
Nekadašnji zaposleni i saradnici RTV B92 zahtevaju hitan prekid kampanje mržnje medija bliskih vlasti protiv Verana Matića. Njihovo reagovanje prenosimo u celini: Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici B92, zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje medija… »

Vesti dana »