Povezane vesti
Bivši zaposleni nekadašnjeg B92 oglasili se saopštenjem: „Stojimo uz Verana Matića“
Nedeljnik pre 23 dana
Grupa bivših zaposlenih na nekadašnjoj B92 uputila je javnosti pismo podrške Veranu Matiću protiv koga je vlast povela kampanju mržnje. Prenosimo njihovo saopštenje u celosti sa sajta NUNS-a. „Stojimo uz Verana Matića Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici… »
Bivši zaposleni i saradnici nekadašnjeg B92 podržali Verana Matića: Zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje, poslednji trenutak…
Insajder pre 22 dana
Nekadašnji zaposleni i saradnici B92 reagovali su povodom kampanje mržnje protiv Verana Matića upozorivši da državni zvaničnici nisu osudili javno targetiranje. Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici B92, zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje medija… »
Reagovanje bivših zaposlenih i saradnika nekadašnjeg RTV B92: Stojimo uz Verana Matića
N1 Info pre 22 dana
Nekadašnji zaposleni i saradnici RTV B92 zahtevaju hitan prekid kampanje mržnje medija bliskih vlasti protiv Verana Matića. Njihovo reagovanje prenosimo u celini: Mi, nekadašnji zaposleni i saradnici B92, zahtevamo hitan prekid kampanje mržnje medija… »
Vesti dana »
VIDEO Koliko boli ovaj poraz Zvezde? Bajern naneo veliki udarac crveno-belima
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Preokret u Crnoj Gori: Nakon dojave o bombi, koncert se nastavlja, oglasila se Anabela Atijas i razjasnila sve
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Studenti: Pretnje smrću upućene bratu studenta sa liste Glas mladih opštine Kula VIDEO
Nova pre 2 satajoš 1 povezana