Povezane vesti
Nenad Jezdić preuzima ulogu Luke Labana: Dva puta sam svojevoljno gledao predstavu "Profesionalac", a dva ili tri puta me je…
Blic 12.02.2026
Predstava „Profesionalac“ premijerno će biti odigrana 21. februara na sceni „Danilo Bata Stojković“. Dušan Kovačević je napomenuo da je tekst napisan pre gotovo četiri decenije i da u novoj verziji ostaje veran originalu. Predstava "Profesionalac… »
Nenad Jezdić o Bati Stojkoviću: Gledao sam ga iz prvog reda i maštao da igram Luku Labana jednog dana
Kurir 12.02.2026
Posle gotovo dve i po decenije na repertoar Zvezdara teatra vraća se predstava "Profesionalac" reditelja i pisca Dušana Kovačevića. Premijera je zakazana za narednu subotu, 21. februara, na sceni "Danilo Bata Stojković", a je održana konferencija za… »
Dušan Kovačević na najavi nove predstave „Profesionalac“: Smena vlasti nosi sa sobom istu nadu, iste želje i iste razočaranja…
Danas 12.02.2026
Predstava Profesionalac, Dušana Kovačevića, premijerno će biti izvedena 21. februara na sceni Danilo Bata Stojković. Na konferenciji za medije, održanoj danas u Zvezdara teatru, su ovim povodom pored pisca i reditelja Kovačevića, govorili i glumci Igor… »
Predstava „Profesionalac” premijerno 21. februara u Zvezdara teatru
Politika 12.02.2026
Kovačević je podsetio da je komad napisan pre skoro četiri decenije i da gotovo 25 godina nije bio na repertoaru. Predstava "Profesionalac“ reditelja i pisca Dušana Kovačevića biće premijerno izvedena 21. februara na sceni "Danilo Bata Stojković“ u… »
Vesti dana »
Sunčano i veoma toplo u Srbiji: U Nišu danas do 33 stepena, narednih dana i do 35°C
Glas juga pre 1 satjoš 17 povezanih
Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na pojedinim graničnim prelazima
Glas Zaječara pre 1 satjoš 13 povezanih
Hitna pomoć: U pet saobraćajnih nezgoda šestoro povređeno, pešak u Ostružnici teže
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
Turska ispisala istoriju, ali u negativnom smislu, ovo se nikome nikada nije dogodilo
Telegraf pre 33 minutajoš 75 povezanih
MUNDIJAL UŽIVO Dva derbija koje čeka planeta, Turci na stubu srama - još se priča o Halidovim "ljiljanima"
Nova pre 43 minutajoš 16 povezanih