Povezane vesti
Nenad Jezdić preuzima ulogu Luke Labana: Dva puta sam svojevoljno gledao predstavu "Profesionalac", a dva ili tri puta me je…
Blic pre 1 dan
Predstava „Profesionalac“ premijerno će biti odigrana 21. februara na sceni „Danilo Bata Stojković“. Dušan Kovačević je napomenuo da je tekst napisan pre gotovo četiri decenije i da u novoj verziji ostaje veran originalu. Predstava "Profesionalac… »
Nenad Jezdić o Bati Stojkoviću: Gledao sam ga iz prvog reda i maštao da igram Luku Labana jednog dana
Kurir pre 18 sati
Posle gotovo dve i po decenije na repertoar Zvezdara teatra vraća se predstava "Profesionalac" reditelja i pisca Dušana Kovačevića. Premijera je zakazana za narednu subotu, 21. februara, na sceni "Danilo Bata Stojković", a je održana konferencija za… »
Dušan Kovačević na najavi nove predstave „Profesionalac“: Smena vlasti nosi sa sobom istu nadu, iste želje i iste razočaranja…
Danas pre 23 sata
Predstava Profesionalac, Dušana Kovačevića, premijerno će biti izvedena 21. februara na sceni Danilo Bata Stojković. Na konferenciji za medije, održanoj danas u Zvezdara teatru, su ovim povodom pored pisca i reditelja Kovačevića, govorili i glumci Igor… »
Predstava „Profesionalac” premijerno 21. februara u Zvezdara teatru
Politika pre 1 dan
Kovačević je podsetio da je komad napisan pre skoro četiri decenije i da gotovo 25 godina nije bio na repertoaru. Predstava "Profesionalac“ reditelja i pisca Dušana Kovačevića biće premijerno izvedena 21. februara na sceni "Danilo Bata Stojković“ u… »
Vesti dana »
Besplatan parking u Beogradu za vreme praznika, naplata počinje u sredu
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 36 povezanih
NIS zatražio novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD za rad kompanije i posle 20. februara
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih
Emotivni trenutak koji će se pamtiti! Pogledajte prve poene Nikole Topića u NBA ligi! Cela hala mu je skandirala, a pogledajte kako im je on uzvratio! video
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Hapšenje u Crnoj Gori: Priveden biznismen Veselin Barović, zbog utaje poreza i neovlašćeno držanje oružja
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih