Povezane vesti

"To je jedinstvena ljubav, sanjam da se vratim..." Reprezentativac Srbije otkrio gde bi voleo da nastavi karijeru

"To je jedinstvena ljubav, sanjam da se vratim..." Reprezentativac Srbije otkrio gde bi voleo da nastavi karijeru

Večernje novosti pre 1 sat
Reprezentativac Srbije, Aleksandar Stanković, za Sky Sport Italia je otkrio da bi voleo da se vrati u Inter. FOTO: FSS "Inter je jedinstvena ljubav, ili je u vama ili ne. Interovi navijači mogu to da razumeju. Povratak je u Inter je san, ali ne znam kada… »
Oko Dekijevog sina se otimaju velikani, on sanja samo jedan klub: "To je jedinstvena ljubav, neću da krijem"

Oko Dekijevog sina se otimaju velikani, on sanja samo jedan klub: "To je jedinstvena ljubav, neću da krijem"

Mondo pre 2 sata
Srpski reprezentativac Aleksandar Stanković privukao je veliku pažnju evropskih klubova zbog partija u dresu Briža. Sin legendarnog Dejana Stankovića pred sobom ima jasan cilj, a to je povratak i Inter gde je i počeo seniorsku karjeru. Naravno, najlepše… »
Stanković: Tata mi je u detinjstvu rekao – grb ispred prezimena

Stanković: Tata mi je u detinjstvu rekao – grb ispred prezimena

Sport klub pre 4 sati
Srpski defanzivni vezista Aleksandar Stanković ponikao je u Interu, klubu u kom je najslavnije dane proveo njegov otac Dejan, sada trener Crvene zvezde, a "nerazuri" su ga poslali na pozajmicu u Lucern prošle sezone. Angažman 20-godišnjaka iz kluba u… »

Vesti dana »