Povezane vesti
Naš pevač pobegao iz Novog Pazara, pa mu srušili rodnu kuću: Mešao malter da preživi, prošao kroz pakao
Mondo pre 18 sati
Jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike, Šeki Turković, čiji hit "Poslednji boem" i danas odzvanja kafanama, proživeo je filmsku sudbinu. Od teškog fizičkog rada na građevini, preko neverovatnih tiraža osamdesetih, pa do odlaska u Ameriku i borbe za… »
Pevaču srušena kuća kod Novog Pazara. Otišao u Ameriku, radio kao vozač, pa doživeo veliko razočarenje i vratio se u Srbiju…
Blic pre 22 sata
Tokom osamdesetih, njegov muzički album postao je jedan od najprodavanijih sa hitom 'Pogledaj me jednom nežno'. Nakon boravka u Americi i suočavanja s izazovima penzionog sistema, odlučio je da se vrati u Srbiju. Jedan od najpoznatijih pevača narodne… »
Srušena rodna kuća Šekija Turkovića u Novom Pazaru: "Kad sam video majku, nisam imao osećaj da je moja majka"
Telegraf pre 22 sata
Gotovo da ne postoji neko ko ne zna čuveni hit "Pogledaj me jednom nežno", na kojoj su odrasle mnoge generacije. Šeki Turković jedan je od pevača koji je stekao veliku popularnost krajem osamdesetih godina prošlog veka i tada bio jedan od najtiražnijih… »
"Kuća je nameštena ali nema ko da ode tamo" Životna priča Šekija Turkovića: Kopam kanale, mešam malter i vozim kolica
Kurir pre 23 sata
Čovek sa srca dva. Po tome je prepoznatljiv, po toj pesmi. Ali i po "Pogledaj me jednom nežno" i još nekim hitovima. U vreme najveće popularnosti, tamo negde krajem osamdesetih, Šeki Turković bio je jedan od najtiražnijih pevača u Jugoslaviji. I tada… »
Vesti dana »
Besplatan ulaz u centralnu postavku Narodnog muzeja i kompleks u Brankovini povodom Dana državnosti
Valjevska posla pre 1 satjoš 36 povezanih
NIS podneo zahtev za novu posebnu licencu Ministarstva finansija SAD
Biznis.rs pre 40 minutajoš 25 povezanih
„Borio se za život, sjajan je u oporavku“: Veliki dan za Nikolu Topića, borca koji je već očarao sve u Oklahomi
Danas pre 20 minutajoš 37 povezanih