Povezane vesti
Savezne vlasti SAD objavile kraj imigracione akcije u Minesoti
Insajder pre 1 dan
Antiimigracione operacije američkih saveznih vlasti SAD u saveznoj državi Minesoti, koje su dovele do masovnih hapšenja, protesta i ubistva dvoje demonstranata približavaju se kraju, objavio je danas šef administracije za carine Tom Homan. "Kao rezultat… »
Trampov "car granice": Kraj represivnih mera protiv imigracije u Mineapolisu, značajno smanjen broj agenata
Blic pre 1 dan
Homan je naglasio potrebu za nultom tolerancijom prema nasilnim aktima prema federalnim službenicima Imigracione vlasti SAD ostaju posvećene sprovođenju zakona na nacionalnom nivou i održavanju bezbednosti "Car granica" američkog predsednika Donalda… »
Tramp povlači ICE agente nakon 2 ubistva: Kraj operacija specijalnih agenata u Mineapolisu
Mondo pre 1 dan
ICE agenti (Služba za imigraciju i carinu) okončava svoje raspoređivanje i operacije u Mineapolisu po naređenju administracije američkog predsednika Donalda Trampa, piše " Dejli Mejl". Ovu informaciju je danas saopštio Tom Homan, takozvani "car granica"… »
Homan: Značajno smanjen broj imigracionih agenata u Minesoti
Politika pre 1 dan
Napadi, pružanje otpora, ometanje, zastrašivanje ili mešanje u rad federalnog službenika posmatraju se kao zločin. VAŠINGTON - „Car granica” američkog predsednika Donalda Trampa Tom Homan izjavio je danas da je u Minesoti značajano smanjen broj vladinih… »
Tramp poklekao! Objavljen kraj ICE operacija u Mineapolisu! Oglasio se "car granica": "Predložio sam, a predsednik se složio"
Kurir pre 1 dan
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa okončava pojačano raspoređivanje saveznih imigracionih agenata u Minesoti, saopštio je u četvrtak "car granica" Tom Homan. - Predložio sam, a predsednik Tramp se složio, da se ova pojačana operacija… »
Završava se velika operacija ICE-a u Minesoti, Trampov "car granica": Predsednik se složio s odlukom
Telegraf pre 1 dan
Tom Homan, poznat kao "car granica" u administraciji predsednika Donalda Trampa, najavio je kako dolazi kraj velikoj akciji ICE-a i drugih službi u Minesoti, objavio je BBC. Da podsetimo, poslednjih nedelja došlo je do velikih napetosti u ovoj saveznoj… »
Kraj ICE operacija u Mineapolisu: Oglasio se "Car granica": Predložio sam, a predsednik se složio
Večernje novosti pre 1 dan
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa okončava pojačano raspoređivanje saveznih imigracionih agenata u Minesoti, saopštio je u četvrtak "car granica" Tom Homan. Foto: Printskrin/ x/ Tom Iconic - Predložio sam, a predsednik Tramp se složio… »
Trampov „car granica“ saopštio: Mere sprovođenja imigracionih zakona u Mineapolisu bliže se kraju
Danas pre 1 dan
Mesečna represija sprovođenja imigracionih zakona koja je potresla Minesotu, dovela do smrti dva američka državljanina i izazvala široko negodovanje, bliži se kraju, objavio je danas „car granica“ Bele kuće Tom Homan. „Predložio sam, a predsednik Tramp… »
Vesti dana »
Vučić iz Minhena: Najveća pretnja vojni savez Tirane, Prištine i Zagreba
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Kolona studenata stigla do Divaca: Večeras ih očekuje doček u Valjevu
Nedeljnik pre 4 satijoš 19 povezanih
Kos: Novi ugovori o pristupanju EU da sadrže zaštitne mehanizme protiv nazadovanja
RTV pre 3 satajoš 21 povezana
Visoki svet tužilaštva bez većine, a rok ističe: Sudbina tužilaca za organizovani kriminal i dalje neizvesna (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih