Povezane vesti

Savezne vlasti SAD objavile kraj imigracione akcije u Minesoti

Savezne vlasti SAD objavile kraj imigracione akcije u Minesoti

Insajder pre 21 dana
Antiimigracione operacije američkih saveznih vlasti SAD u saveznoj državi Minesoti, koje su dovele do masovnih hapšenja, protesta i ubistva dvoje demonstranata približavaju se kraju, objavio je danas šef administracije za carine Tom Homan. "Kao rezultat… »
Trampov "car granice": Kraj represivnih mera protiv imigracije u Mineapolisu, značajno smanjen broj agenata

Trampov "car granice": Kraj represivnih mera protiv imigracije u Mineapolisu, značajno smanjen broj agenata

Blic pre 21 dana
Homan je naglasio potrebu za nultom tolerancijom prema nasilnim aktima prema federalnim službenicima Imigracione vlasti SAD ostaju posvećene sprovođenju zakona na nacionalnom nivou i održavanju bezbednosti "Car granica" američkog predsednika Donalda… »
Tramp povlači ICE agente nakon 2 ubistva: Kraj operacija specijalnih agenata u Mineapolisu

Tramp povlači ICE agente nakon 2 ubistva: Kraj operacija specijalnih agenata u Mineapolisu

Mondo pre 21 dana
ICE agenti (Služba za imigraciju i carinu) okončava svoje raspoređivanje i operacije u Mineapolisu po naređenju administracije američkog predsednika Donalda Trampa, piše " Dejli Mejl". Ovu informaciju je danas saopštio Tom Homan, takozvani "car granica"… »
Homan: Značajno smanjen broj imigracionih agenata u Minesoti

Homan: Značajno smanjen broj imigracionih agenata u Minesoti

Politika pre 21 dana
Napadi, pružanje otpora, ometanje, zastrašivanje ili mešanje u rad federalnog službenika posmatraju se kao zločin. VAŠINGTON - „Car granica” američkog predsednika Donalda Trampa Tom Homan izjavio je danas da je u Minesoti značajano smanjen broj vladinih… »
Tramp poklekao! Objavljen kraj ICE operacija u Mineapolisu! Oglasio se "car granica": "Predložio sam, a predsednik se složio"

Tramp poklekao! Objavljen kraj ICE operacija u Mineapolisu! Oglasio se "car granica": "Predložio sam, a predsednik se složio"

Kurir pre 21 dana
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa okončava pojačano raspoređivanje saveznih imigracionih agenata u Minesoti, saopštio je u četvrtak "car granica" Tom Homan. - Predložio sam, a predsednik Tramp se složio, da se ova pojačana operacija… »
Kraj ICE operacija u Mineapolisu: Oglasio se "Car granica": Predložio sam, a predsednik se složio

Kraj ICE operacija u Mineapolisu: Oglasio se "Car granica": Predložio sam, a predsednik se složio

Večernje novosti pre 21 dana
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa okončava pojačano raspoređivanje saveznih imigracionih agenata u Minesoti, saopštio je u četvrtak "car granica" Tom Homan. Foto: Printskrin/ x/ Tom Iconic - Predložio sam, a predsednik Tramp se složio… »
Završava se velika operacija ICE-a u Minesoti, Trampov "car granica": Predsednik se složio s odlukom

Završava se velika operacija ICE-a u Minesoti, Trampov "car granica": Predsednik se složio s odlukom

Telegraf pre 21 dana
Tom Homan, poznat kao "car granica" u administraciji predsednika Donalda Trampa, najavio je kako dolazi kraj velikoj akciji ICE-a i drugih službi u Minesoti, objavio je BBC. Da podsetimo, poslednjih nedelja došlo je do velikih napetosti u ovoj saveznoj… »
Trampov „car granica“ saopštio: Mere sprovođenja imigracionih zakona u Mineapolisu bliže se kraju

Trampov „car granica“ saopštio: Mere sprovođenja imigracionih zakona u Mineapolisu bliže se kraju

Danas pre 21 dana
Mesečna represija sprovođenja imigracionih zakona koja je potresla Minesotu, dovela do smrti dva američka državljanina i izazvala široko negodovanje, bliži se kraju, objavio je danas „car granica“ Bele kuće Tom Homan. „Predložio sam, a predsednik Tramp… »

Vesti dana »