Povezane vesti

Dodik: „Ko je Marta Kos, ona je za mene potpuno nebitna“

Dodik: „Ko je Marta Kos, ona je za mene potpuno nebitna“

Serbian News Media pre 8 sati
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da je za njega „potpuno nebitna“ evropska komesarka za proširenje Marta Kos i ne želi da se bavi njome. „Marta Kos, ma ko to bio, kaže da joj nisam bitan, a konstantno se bavi… »
Dodik upitao Martu Kos: Šta li bi radila da sam ti bitan?

Vesti online pre 8 sati
Predsednik SNSD upitao je danas šta bi bilo kada bi Marti Kos bio bitan, ako tvrdi da joj je nebitan, a stalno se bavi njime. „Marta Kos, ma ko to bio, kaže da joj nisam bitan i konstantno se bavi mnome. Šta li bi radila da sam bitan?“, napisao je Dodik… »

Sputnik pre 12 sati
Predsednik SNSD upitao je danas šta bi bilo kada bi Marti Kos bio bitan, ako tvrdi da joj je nebitan, a stalno se bavi njime. „Marta Kos, ma ko to bio, kaže da joj nisam bitan i konstantno se bavi mnome. Šta li bi radila da sam bitan?“, napisao je Dodik… »
„Marta Kos je meni potpuno nebitna“: Dodik kaže da evropska komesarka u Banjaluci može „razgovarati s luzerima ili sama sa…

„Marta Kos je meni potpuno nebitna“: Dodik kaže da evropska komesarka u Banjaluci može „razgovarati s luzerima ili sama sa…

Danas pre 13 sati
Marta Kos, ma ko to bio, kaže da joj nisam bitan i konstantno se bavi mnome. Šta li bi radila da sam bitan?, rekao je predsednik SNSD-a Milorad Dodik. – Meni je ona potpuno nebitna i ne bavim se njome. Kada ničim izazvana izgovara moje ime, tada joj… »

Vesti dana »